Dit staat er op mijn verlanglijstje - GlowofbeautyGlowofbeauty

5 oktober 2017

Over 4 dagen ben ik jarig en mag ik 19 kaarsjes uitblazen! Ik heb al wat plannen gesmeed voor een leuk feestje (jihoe, zin in!) en kan niet wachten om een hele dag taart te eten en me te omringen met lieve mensen. Ook is het me zelfs gelukt om wat spulletjes te bedenken voor op mijn verlanglijstje. Ik deel het lijstje met je!

Mijn verlanglijstje

Piercings

Aan het begin van de zomervakantie heb ik mijn allereerste piercing laten schieten: een helix. Nu, drie maanden later, mag ik eindelijk mijn beginpiercing (die ik niet het allermooiste vind) verwisselen voor een andere piercing. En ik heb al een aantal mooie piercings op het oog!

Ik zou graag een stuk of 2 á 3 piercings willen hebben die ik af kan wisselen. Als basispiercing zou ik graag een klein, fijn gouden ringetje willen hebben (bijvoorbeeld deze). Daarnaast zou ik het leuk vinden om een gouden ringetje te hebben die een beetje versierd is (zoals deze). En een heel klein gouden zonnetje voor in mijn oor zou ik ook tof vinden, maar zo’n soort piercing heb ik nog niet kunnen vinden.

Paperblank notitieblok

Ik vind het ontzettend fijn om af en toe alles wat me bezig houdt op papier te kunnen zetten. Ik gebruik daar op dit moment een mooi notitieboek voor die ik van mijn zus heb gekregen. Maar, mijn oog is alweer gevallen op een nieuw (prachtig!) notitieboek, voor als mijn huidige boekje vol is. Namelijk een notitieboek van Paperblanks!

Paperblanks verkoopt notitieboekjes met ontzettend mooie prints, die haast een beetje oosters lijken. Dit is bijvoorbeeld een notitieboek van hen die ik erg mooi vind.

Tegoedbon Episode

Sinds een tijdje is de Episode by far mijn favoriete kledingwinkel. Episode is een vintage winkel die in meerdere steden gevestigd is, waaronder in mijn woonplaats Utrecht. Ze hebben een grote collectie met hele unieke items, ik vind het idee van het recyclen van kleding onwijs goed en ik slaag er áltijd.

Op dit moment heb ik een aantal kleding items die op mijn wishlist staan. Een tegoedbon van een mooie winkel zoals Episode zou dan goed van pas kunnen komen! Dit zijn de items die ik deze herfst graag in mijn kast zou willen hebben hangen:

 • Een zwarte highwaisted pantalon
 • Een dun donkerblauw truitje
 • Een fijne wintertrui
 • Een sjaal

Een ring van VONK

Een tijd lang heb ik niets geweten over het bestaan van het kleine winkeltje VONK in Utrecht. Totdat ik er laatst bij toeval voorbij liep.

VONK is een klein sieradenwinkeltje in Utrecht. VONK verkoopt sieraden die ontworpen zijn en met de hand gemaakt zijn door een klein team van Indiase edelsmeden uit de Thar woestijn. Tussen hun mooie collectie ontdekte ik een aantal prachtige, minimalistische, gold filled ringetjes. Ze zijn niet zo duur, ze kosten rond de dertig euro. Zo’n ringetje staat hoog op mijn lijstje!

Nieuw ondergoed

Nee, nieuwe lingerie hoef ik niet voor mijn verjaardag te krijgen. Wel is het iets waar ik binnenkort naar op zoek wil gaan, dus ik heb het toch maar even hier tussen mijn lijstje gezet. Ik vind het fijn om af en toe een mooi nieuw setje uit te zoeken.

Op dit moment heeft Hunkemöller een ‘bra party‘, waarbij je tot half/eind oktober je derde bh gratis krijgt. Tipje! Ik ga er in ieder geval een kijkje nemen.

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Anniek

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Hunkemöller

9 comments on “Dit staat er op mijn verlanglijstje”

  5 oktober, 2017

  haha zo grappig om opeens je achternaam in hoofdletters te zien staan ”VONK”. leuk zo’n verlanglijstje, ik ben ook bijna jarig dus ik ga er ook snel eentje maken :)


  5 oktober, 2017

  Grappig om te zien dat jouw verlanglijstje ook die van mij zou kunnen zijn. Behalve dan de Episode, want ik was er een paar maanden terug en ik kan er dus helemaal niets mee! Weet ik dat ook weer :) Voor een nieuw sieraad in mijn helix moet ik nog wel even wachten, het is namelijk helaas nog niet genezen.


  5 oktober, 2017

  Hele leuke wishlist! Ik moet mijn piercing ook nog verwisselen nu je het er over hebt…

  Anniek
  5 oktober, 2017

  Oh leuk! Heb je al een beetje een idee wat voor soort piercing je wil? :)


  5 oktober, 2017

  Dat notitieboekje had je niet moeten delen, slecht voor m’n notitieboekjes hart (en portemonnee) <3 Ik zag vandaag nog hele mooie bij de Sissy Boy :) Mijn verjaardag is in november, ik maak zelfs twee lijstjes: een voor dan en eentje voor kerst hihi. Veel plezier alvast in je verjaardagsweek!

  Anniek
  5 oktober, 2017

  Ah ja, Sissy Boy heeft ook zóveel mooie notitieboekjes! Ik moet mezelf daar altijd inhouden :) En slim, die twee lijstjes, haha! En dankjewel!


  5 oktober, 2017

  Wow, ik wist niet dat episode tegoedbonnen deed, een superleuk cadeautje! Leuk lijstje!


  7 oktober, 2017

  Notitieblokjes blijveeeen een klassieker op vlak van “je kan er nooit te veel hebben”. Zelf ben ik nu bezig met ze allemaal “op te gebruiken”. Ik heb nog nooit wat gekocht in de Episode, volgens mij zoek ik niet goed genoeg, haha.

  Anniek
  10 oktober, 2017

  Haha, dat is zó waar! Teveel notitieboekjes? Bestaat niet. :) Slim idee om ze nu even allemaal ‘op’ te maken in plaats van de voorraad maar aan te blijven vullen!