Dit zijn toffe Instagrammers die mij enorm inspireren - GlowofbeautyGlowofbeauty

15 november 2017

Wat is het heerlijk om je af en toe even helemaal onder te dompelen in het verhaal van iemand anders. Om te zien waar iemand mee bezig is, wat iemands stijl is en om geïnspireerd te raken door iemands kijk op het leven. Instagram is daar een perfect platform voor. Ik deel vandaag mijn vijf favoriete Instagrammers met je die me enorm inspireren!

5 Toffe instagrammers die mij inspireren

Audrey Rivet

Ik ga beginnen met Audrey Rivet, een Instagrammer die ik een paar maanden geleden heb ontdekt en waar ik inmiddels een fanatieke fan van ben.

Audrey Rivet woont in Montreal, dat ligt in Canada. Canada is een prachtig land en Audrey deelt dan ook regelmatig plaatjes van de mooie natuur in Canada. Genieten! In haar dagelijks leven is ze grafisch ontwerper en dat is terug te zien in haar feed: alle foto’s sluiten mooi op elkaar aan, allemaal zitten ze in hetzelfde, zachte kleurenpalet. Daarnaast heeft Audrey een ontzettend leuke stijl wat betreft kleding en interieur, en laat ze regelmatig haar tweedehands en vintage aankoopjes zien. Dat vind ik leuk!

Dus ja, ik ben groot fan. Dat moge duidelijk zijn, haha.

Shifra Jumelet

Voorheen kende ik Shifra vooral van haar DIY-blog, A Cup Of Life. Ik volgde haar al wel een tijdje op Instagram, maar kreeg op dat platform niet zoveel van haar mee. Tot ik laatst ontdekte dat ze onwijs actief is op Instagram Stories!

Shifra plaatst vaak meerdere video’s per dag op Instagram Stories waarin ze ons meeneemt in haar dagelijkse leven. Ze heeft net een kindje gekregen, Zara, en het was ontzettend leuk om haar zwangerschap + de geboorte te volgen via Stories (en via haar vlogs op Youtube). Shifra komt heel oprecht en puur over. Aanrader dus!

Stefanie Tuerlinckx

Stefanie, de qúeen van de lekkere ontbijtjes. Bij het bekijken van haar account – en daarmee dus het bekijken van al die lekkere breakfast bowls – loopt het water me in de mond.

Stefanie is 21 jaar, komt uit België en studeert op dit moment voor een tijdje in Reims, Frankrijk. Op haar account deelt ze kiekjes van haar levendige bestaan als exchange student. Zeker met het oog op mijn buitenlandavontuur volgend jaar, vind ik dit ontzettend leuk om te volgen. En ja, daarnaast die fijne ontbijtjes dus. Daar wordt ik heel blij van.

Chaska

Voor mooie gedichtjes, body positivity en prachtige foto’s, ben je bij Chaska aan het goede adres. Op haar Instagram account geeft ze zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot, op een hele pure, mooie manier. Ze deelt haar gedachten, foto’s van zichzelf, mooie natuur en haar toffe kledingstijl. Mooi mens!

Lotte Manou 

En dan, last but not least, Lotte Manou. Lotte woont vlakbij het strand en lijkt er wel bijna dagelijks te vinden te zijn. Op haar account deelt ze niet zozeer foto’s van zichzelf, maar vooral van anderen. Lotte is fotograaf en schiet veel portretten. Ook lukt het haar heel goed om mooie momentjes te kunnen vastleggen in een foto. Haar foto’s ademen een bepaalde rustgevende sfeer.

Naast dat ik haar foto’s erg mooi vind, zijn ook haar captions fijn. Lotte komt op mij over als iemand die heel bewust leeft. In haar captions deelt ze haar gedachten over het leven. En daarin is ze heel eerlijk.


Deze vijf Instagrammers vind ik ontzettend leuk en inspirerend. Ik hoop dat jij er net zo van kan genieten als ik!

Wat is jouw favoriete Instagrammer?

Liefs Anniek

9 comments on “Dit zijn toffe Instagrammers die mij enorm inspireren”

  15 november, 2017

  Leuk lijstje! Ik moet hoognodig weer eens mijn Instagram lijstje opruimen. Door dat nieuwe algoritme zie ik alleen nog maar posts van de grote merken :(.


  15 november, 2017

  de laatste twee accounts vind ik ook heel leuk en fijn! jammer dat insta verandert is, maar als nog is er veel leuks op te vinden!

  Anniek
  15 november, 2017

  Ja, het heeft in de afgelopen jaren inderdaad wel een enorme verandering doorgemaakt… Best jammer soms. Gelukkig zijn er nog steeds ontzettend mooie dingen te vinden ja, zoals ook jouw prachtige foto’s! ❤


  15 november, 2017

  Vooral dat laatste account vind ik er fijn uitzien! Ga zeker even een kijkje nemen :)


  15 november, 2017

  Shifra volg ik ook en vind het leuk om haar te volgen. De rest ken ik nog niet


  16 november, 2017

  Wat een mooie accounts! Ik kende ze allemaal nog niet.


  Maxime
  17 november, 2017

  Jaaaaa, Shifra’s blog en instagram is eigenlijk de enige blog naast die van jou die ik standaard volg haha! Ik vind haar zo’n leuk en enthousiast mens :) En nu ze een kindje hebben is het extra leuk!
  Heel veel liefs!!!


  18 november, 2017

  Wat een prachtige accounts! Heel leuk :)


  22 november, 2017

  Ohh wat fijn zo’n lijstje leuke instagrams! Ik kende er pas ééntje, hihi, bij de rest neem ik gelijk een kijkje!