SHOPLOG / Vintage radio, kleding & meer - GlowofbeautyGlowofbeauty

24 augustus 2016

apothekersfles

In de afgelopen weken ben ik veel op vakantie geweest (wat betekent: veel shoppen), heb ik een aantal pakketjes binnengekregen, en heb ik eens lekker in mijn oma’s kast gerommeld. Al deze dingen komen vandaag samen in deze shoplog, waarin ik jullie een heleboel nieuwe aanwinsten laat zien!

Kleding

Pastelkleurig jurkje

jurkje trompetrok

Trumpet dress

Laten we beginnen met dit bijzondere jurkje, die ik kocht in een design boetiekje in Polen! Een van de allerleukste dingen aan dit jurkje vind ik de lage rug, die ontzettend classy staat. Daarnaast vind ik de kleur en de plooitjes aan de onderkant van het jurkje heel tof.

Voor dit jurkje betaalde ik 180 Poolse ‘zloty’, wat ongeveer 42 euro is.

vintage spijkerjasje

Oversized denim jacket

Eerst leende ik altijd die van mijn moeder, maar op een gegeven moment werd het toch tijd om er zelf eentje te kopen: het perfecte oversized spijkerjasje. Dit jasje kocht ik op een soort militaire vintage markt in Polen, waar hij me maar 5 euro kostte, yay! Ben je benieuwd hoe het jasje me staat? Kijk dan even hier!

poolse kleding

Polska tee

Dit shirtje kwam ik tegen bij een of andere souvenirshop. En hoewel ik souvenirwinkeltjes altijd een beetje nep vind, ben ik toch voor dit Polska shirtje gezwicht. De roofvogel, het woord ‘Polska’… Ik vind het gewoon leuk :) Of ik hem als slaapshirt ga gebruiken of niet weet ik nog niet, maar ik vind het in ieder geval een leuk aandenken!

Dit shirtje kostte 8,28 euro.

witte blouse

Witte blouse

Toen ik vorige week een aantal dagen bij mijn opa en oma was, ben ik samen met hen ook nog even de stad in gegaan. Daar kreeg ik (heel lief!) dit witte blouseje van ze. Hij is van een hele stevige stof gemaakt, hij valt redelijk oversized, en hij zowel net als casual te dragen. Ik vind hem zo fijn! Binnenkort komt er ook een outfit mee online, dan kan je precies zien hoe hij valt.

Deze blouse komt van de Pieces en kost 26,95 euro.

mooie elastiekjes

Elastiekjes

Is dit kleding? Nah, niet echt. Toch neem ik hem even mee onder het kopje kleding, wel zo makkelijk. Deze elastiekjes kwam ik in Leiden tegen bij de So Low (een budgetwinkel), en eigenlijk vind ik ze best wel gaaf. Ze ogen best wel classy, en als je ze om je arm hebt lijkt het een gewoon armbandje. I like!

Deze elastiekjes zijn verpakt per 6 en kosten 1 euro bij de So Low.

Overigen

vintage radio

Vintage radio

En dan nu over naar de rest! Ik ga beginnen met iets waar ik héél enthousiast over ben: deze vintage radio, die ik zomaar gekregen heb van mijn lieve opa en oma. Ze wilden hem eigenlijk weg gaan gooien, maar dat liet ik niet zomaar gebeuren :)

Ik moet nog even op zoek gaan naar nieuwe batterijen, want op dit moment doet hij het nog niet helemaal 100%… (check hier mijn pogingen om de radio aan te krijgen, haha) Ik hoop dat ‘ie weer goed gaat werken als er nieuwe batterijen in zitten!

apothekersflesje

Vintage apothekersflesje

Wauw, wat komen er toch veel vintage spulletjes voor in deze shoplog! Zo ook dit apothekersflesje, die ik in een kringloopwinkeltje in Berlijn kocht. Het lijkt me onwijs leuk om hier een klein veldboeketje in te zetten!

Ik kocht dit flesje in een vintage winkel in Kreuzberg (een wijk in Berlijn), en hij kostte 5 euro.

guhl review

Guhl producten

En dan als laatste deze shampoo en conditioner van Guhl, die ik laatst opgestuurd kreeg. De shampoo is speciaal gemaakt voor een gevoelige hoofdhuid, wat ik zelf heel fijn vind. Mijn hoofdhuid is heel droog, en deze shampoo maakt hem gelukkig niet nóg droger, wat veel shampoo’s wel doen. De conditioner is speciaal voor blond haar, en hij ruikt heerlijk!


Wat vind jij het leukste item uit deze shoplog?

Liefs Anniek

 

15 comments on “SHOPLOG / Vintage radio, kleding & meer”

  Linda
  24 augustus, 2016

  Leuke dingen! Ik vind de radio t leukste:)


  24 augustus, 2016

  Leuke items zeg! Ik vind vooral dat apothekersflesje, je denim jacket en het jurkje helemaal bovenin echt geweldig. Vintage shoppen is echt fijn! En die elastiekjes zijn een goede tip, ik zou ze dan wel niet als armband dragen maar als niet-beschadigende haarelastiekjes! X


  24 augustus, 2016

  Die radio is fantastisch! Zeker omdat hij niet nep is, maar echt van je grootouders komt. Mijn radio is een jaar geleden stuk gegaan en ik besef nu eigenlijk wel dat ik een nieuwe kan gebruiken.

  Heel toevallig kwam ik twee dagen geleden in een tweedehandswinkeltje terecht waar ik een oversized jeans hemd heb gekocht. Ik ben er helemaal weg van, maar mijn moeder vindt het maar niets. Ieder zijn eigen smaak zou ik zeggen…

  Anniek
  30 augustus, 2016

  Ja klopt, het is heel tof dat ik nu weet wat voor verhaal er achter die radio schuilgaat! En wat leuk, dat oversized hemd! Ik ben super benieuwd :)


  24 augustus, 2016

  Wat een heerlijke shoplog! Heel leuk :) Vooral die radio, wauw!


  24 augustus, 2016

  Superleuke spulletjes ! Ik ben verliefd op de radio en het flesje!


  24 augustus, 2016

  Wauw wat een mooie spulletjes heb je gekocht zeg!


  24 augustus, 2016

  Die radio vind ik toch wel heel bijzonder!


  24 augustus, 2016

  Hele leuke items!


  27 augustus, 2016

  Ja, die radio vind ik ook wel het leukst, ha ,ha,
  Geniet ervan.
  Maar het spijkerjasjeook is ook heel mooi.


  30 augustus, 2016

  Ik vind alles zoooo leuk! Vooral die vintage radio. Ik heb nu ook echt wat met vintage auto’s. Love it.

  Anniek
  30 augustus, 2016

  Jaaa, vintage auto’s! Hoewel ze me niet zo fijn lijken rijden, zien ze er wel echt te gek uit!


  30 augustus, 2016

  Ik vind dat eerste jurkje echt prachtig! Laat maar weten als je ‘m niet meer wilt ;) x


  30 augustus, 2016

  Ohhhh, die radio! <3


  30 augustus, 2016

  Die radio is super tof! Ik ben dit weekend nog op een rommelmarkt geweest, heb een mooi vintage VW logo gescoord.