OUTFIT / Vintage beige pantalon gescoord! - GlowofbeautyGlowofbeauty

12 juli 2017

Nadat een vriendin (hoi Geonne!) me tipte om eens bij de Episode te gaan kijken, duurde het niet lang voordat ik daar de rekken stond door te spitten. Die vriendin had daar een prachtige beige pantalon gevonden die ik stiekem ook wel in mijn kast had willen hebben hangen. Ik slaagde uiteindelijk goed bij de Episode. Kijk maar waar ik mee thuis kwam….

Vintage beige pantalon

Yes! Op het rek met alle pantalons hingen wel meer dan twintig beige varianten en na een flinke passessie had ik de perfecte pantalon gevonden. De broek die ik uiteindelijk uitkoos hangt losjes om mijn benen en zit bij mijn taille wat strakker. Het model is erg fijn! Ook is de stof van een goede kwaliteit.

Gestreept shirt

Ik combineerde de beige pantalon met een gestreept shirt. Of eigenlijk: jurkje. Ik stopte de onderkant van dit jurkje in mijn broek waardoor het net lijkt of ik een gestreept shirtje aan heb :) Ik vind de combinatie van de klassieke pantalon en het shirt een beetje een Parisienne vibe geven. Vind ik leuk!

Het kettinkje wat ik draag stelde ik zelf samen in een sieradenwinkel in Leiden. Ik gaf precies hetzelfde kettinkje aan een goede vriendin van me, waar ik al mijn hele leven bevriend mee ben. De twee ringetjes, die moeten ons voorstellen. Lekker cheesy, haha!

Ik hoop dat je genoten hebt van deze outfitpost en ik wens je een hele fijne dag toe!

Even benieuwd: wat voor outfit heb jij vandaag aan?

Liefs Anniek

Fotocredits gaan naar Christine!

Beige pantalon / Episode
Gestreept jurkje / H&M
Sneakers / Vans
Kettinkje / Lucies

15 comments on “OUTFIT / Vintage beige pantalon gescoord!”

  12 juli, 2017

  Wat een gave outfit! De pantalon heb je goed gescoord want wat een tof item. <3
  Liefs,
  Evelien


  12 juli, 2017

  Wat een toffe broek! Ik draag nu steeds meer lossere broeken en ik vind het echt heerlijk. Een skinny jeans is soms zo benauwd, dan liever een lekkere mom jeans.

  Anniek
  13 juli, 2017

  Ah ja, ik kan me voorstellen dat je een losse broek dan lekkerder vindt zitten! Ik heb dat ook met deze pantalon, hij is zo lekker luchtig en je voelt hem nauwelijks zitten. Heel fijn!


  12 juli, 2017

  Ik las vintage en moest natuurlijk even gaan kijken. Wauw, wat is deze broek gaaf zeg!! Past je echt perfect!

  Anniek
  13 juli, 2017

  Haha, YAY voor vintage! En wat lief, dankjewel! ❤


  12 juli, 2017

  De broek staat je echt goed!


  12 juli, 2017

  Superleuke outfit, mooi gecombineerd en staat je goed! :)

  xx Alex


  12 juli, 2017

  Toevallig heb ik vandaag ook een pantalon gekocht! Het is alleen wel een nieuwe, want er zijn in de buurt helaas geen leuke tweedehandswinkels die kleding verkopen. Maar, wie weet…

  Anniek
  13 juli, 2017

  Hihi, van pantalons kan je er nooit genoeg hebben! ;)


  13 juli, 2017

  Dit staat je echt heel mooi! Het is soms moeilijk om een nette broek te vinden die ook nog eens mooi flatteert. Jij bent daar duidelijk in geslaagd!


  13 juli, 2017

  Dit zou ik zelf nooit dragen maar ik vind deze pantalon er kei-tof uitzien met die Vans er onder. Staat je goed :)


  Lisa
  14 juli, 2017

  Wat mooi je bruine haren, ik had het nog niet gezien. Staat je echt prachtig! Je lijkt gelijk veel ouder :-).

  Anniek
  15 juli, 2017

  Hihi, ik heb mijn haar niet geverfd hoor! Ik heb donkerblond haar, maar hier lijkt het bruiner door de lichtval en de bewerking :) Maar alsnog bedankt voor het compliment! ;)


  Ruth Elisabeth
  14 juli, 2017

  Wat een ontzettend mooie foto’s en een onwijs leuke outfit! Mag ik vragen welke camera en lens heb je?

  Anniek
  15 juli, 2017

  Ah dankjewel, lief! Ik gebruik een Nikon D5200 met een 50mm lens. Een hele fijne combi! :)