Outfit / chilling on the old railway - GlowofbeautyGlowofbeauty

30 april 2015

highwaisted jeans

Toen het nieuwe spoor werd aangelegd, dreigde samen met het oude spoor ook het oude stationnetje weg te gaan. Veel mensen kwamen ertegen in opstand, want het oude station, dat is iets moois. Dat is iets wat niet zomaar vernietigd mag worden. Gelukkig werd ‘ie niet gesloopt, maar verplaatst, waardoor wij er een mooie shoot konden houden! Chilling on the old railway :) Kijk je mee?

Outfit cropped top

Een paar jaar geleden. Daar ging ‘ie dan: een heel stationsgebouw op wielen. Een paar honderd meter verderop werd hij weer neergezet, en daar staat hij nu. Oude, vergane glorie uit te stralen.

Als omgeving van de foto’s hebben we niet het stationnetje zelf gekozen, maar de rails die ernaast ligt. Ik vind het altijd tof als foto’s lekker veel perspectief hebben, en de rails diende hier natuurlijk perfect voor!

outfit crop top

spring outfits

Ik ben vandaag gegaan voor een redelijk simpele outfit, ik wilde mijn nieuwe shirtje namelijk goed tot zijn recht laten komen! Of nou ja, nieuw… Ik kocht hem alweer een paar weken geleden, maar dit was de eerste keer dat ik hem aan kon doen na zo’n koude periode :)

In principe is het shirtje best wel basic, maar wat ik tof vind is dat de mouwen aan de onderkant een leuk ‘hobbelrandje’ hebben. Staat heel vrolijk en preppy!

outfit highwaisted jeans

Ook mijn highwaisted jeans mocht weer uit de kast, want een blote buik: daar ben ik nog niet aan toe. De top is ietsjes korter dan normaal, en valt losjes over mijn strakke broek. De pijpjes heb ik trouwens nog even opgerold, dat staat zo lekker zomers altijd!

schattige ketting

Een klein, lief kettinkje erbij in de vorm van een picknickmandje. Mét een hartje! Vroeger droeg ik heel vaak lange kettingen, maar de laatste tijd weer wat minder. Voor deze maak ik echter een uitzondering, ik vind hem tof.

tattoo veer

Mooie blaadjes, met op de achtergrond mijn nieuwe tattoo, ik vind hem nog steeds zó tof! Het was toch wel leuk om jullie eergisteren een beetje voor de gek te houden ;) Deze tatoeage bewijst maar weer eens dat tattoo’s ook harstike classy kunnen zijn, ondanks het stoere en ruige imago!

En oh ja, voordat ik er vragen over krijg: deze mooie bruine nagellak komt helaas uit een LE van Catrice van alweer een half jaar geleden, en is waarschijnlijk dus nog moeilijk verkrijgbaar. Zo balen, in Limited Editions zitten vaak de mooiste producten, maar ze zijn zo kort verkrijgbaar!

festival outfit

goedkope clarks

outfit grey shirt

Dat was ‘m weer! Deze keer gewoon een lekker eenvoudig, licht bohemianachtig outfitje. Een beetje á la festival. Ik houd er van! En even off topic , ik heb gisteren mijn nieuwe sportlegging binnengekregen, YAAAY! Binnenkort hoop ik je dus mijn sportoutfit te laten zien :D

Hoe zou jij deze grijze preppy top combineren? En wat vind je van de locatie? Ben benieuwd!

Liefs!

Top: Most Wanted
Jeans: Primark
Ketting: Primark
Schoenen: Manfield
Nagellak: Catrice
Lipgloss: No7 Shine & Tint

 

36 comments on “Outfit / chilling on the old railway”

  30 april, 2015

  Wat een ontzettend gave locatie!


  30 april, 2015

  Oh wauw! Wat tof dat die locatie bewaard is gebleven! Super mooi voor foto’s! Je shirtje is ook heel erg tof! Toevallig had ik een paar weken geleden ook een nieuw shirtje gekocht, maar dan is het zo jammer als je zo lang moet wachten door het weer! Wel extra leuk als je hem dan eindelijk aankan hahah! Liefs


  30 april, 2015

  Wat een mooi plekje om foto’s te maken. Ondanks dat je shirtje erg basic is, is die erg leuk!


  30 april, 2015

  Ik vind je top echt super leuk! De kleur is echt heel mooi. Wat een ontzettend toffe locatie! Echt heel gaaf dat je daar foto’s kunt maken ^^


  30 april, 2015

  Wat ben je ook super mooi ♡


  30 april, 2015

  Heerlijke foto’s op een prachtlocatie :D Ik ben normaal niet echt een fan van outfitposts, maar bij jou moet ik er wel altijd eens op klikken: je foto’s zijn gewoon altijd perfect! Superschattige ketting ook, haha. Kan er echt eten in? ;)


  30 april, 2015

  Wat een toffe locatie! En je top is ook echt heel erg leuk!


  30 april, 2015

  Wauw, echt een top outfit! Het shirtje is basic, maar ik vind hem erg leuk.


  30 april, 2015

  Ik ben niet geïnteresseerd in mode, maar dacht: oud station? Oud spoor? Toch even lezen. Leuk dat je dit als locatie hebt gekozen… maar… waar??? Ik heb wel een vermoeden, want er staan wel wat aanwijzingen in je post: paar honderd meter verderop, op wielen: dat moet Houten zijn. Toch?


  30 april, 2015

  Wauw! Wat zijn de foto’s ontzettend gaaf geworden! heel tof!


  30 april, 2015

  Hele gave locatie en prachtige foto’s! Rode lipstick staat je echt heel goed, ik vind de outfit heel tof. Ik houd wel van dat simpele.
  Liefs, Iris


  30 april, 2015

  Prachtige shoot! En wat zie je er mooi uit :)


  30 april, 2015

  Ahh wat een gave foto’s! Ik vind het echt supercool dat je gewoon gaat zitten/liggen op die rails haha <3 Liefs Sabrina


  30 april, 2015

  Wat een leuk shirt! En wat een gave locatie voor outfit foto’s, ik krijg nu helemaal zin om zelf ook foto’s te gaan maken, haha <3


  30 april, 2015

  Wat een super mooie outfit foto’s heb je gemaakt en dat shirtje heb je echt mooi gecombineerd!


  30 april, 2015

  Wat een prachtige outfit weer. Ik vind de locaties waarop je foto’s maakt zo mooi en origineel gekozen. En ook de poses zegmaar zijn echt super mooi en creatief. Je hebt er echt talent voor.


  30 april, 2015

  Superleuke locatie en hele mooie foto’s! En echt, elke keer als ik deze schoenen voorbij zie komen, vind ik het weer jammer dat ik ze niet meer kan krijgen bij Manfield. Ze zijn zó gaaf!


  30 april, 2015

  Super leuke outfit en prachtige foto’s weer! Je kan zo in een tijdschrift!


  30 april, 2015

  Foto 1 en 2 zijn echt awesome!


  Klaske
  30 april, 2015

  Leuke outfit Anniek! En de locatie is geweldig!:)


  30 april, 2015

  Wat een superleuke outfit en prachtige foto’s, zeg!!! Heel tof gedaan… Liefs, Jis


  30 april, 2015

  Mooie combo! De omgeving past ook goed bij een OOTD.


  30 april, 2015

  Echt prachtige foto’s, je hebt niets teveel gezegd, het is echt fotogeniek! Je outfit komt helemaal tot zijn recht, mooi om te zien <3


  30 april, 2015

  Wat een gave foto’s! Vind je outfit ook erg leuk, met name je schoenen.


  30 april, 2015

  Wauw mooie foto’s en mooie locatie!


  30 april, 2015

  Wat een leuke foto’s!!


  30 april, 2015

  Leuke foto’s! Ik vind je broek zo mooi! :)


  30 april, 2015

  Hele toffe look en foto’s! Wilde je nog een keer samen gaan shooten? :)

  xx

  Anniek
  1 mei, 2015

  Ah ja, goed dat je het zegt, was ik alweer helemaal vergeten! Ik stuur je even een mailtje :)


  30 april, 2015

  Mooie outfit, ik vind je foto’s ook altijd
  zo mooi. Je vader en jij doen dat echt
  fantastisch.
  xx


  Maxime
  1 mei, 2015

  Wow, Anniek, wat een super mooie foto’s weer, die lipgloss staat je echt heel goed! En dat shirtje, echt zo leuk!
  De locatie doet me gelijk weer denken aan onze excursie naar houten, met die man die niet kon stoppen met praten over z’n potten, mooi momentje was dat, haha

  Anniek
  1 mei, 2015

  Haha, memorieeeees :D Thanx Max <3


  1 mei, 2015

  Wat ben ik jaloers op jou, dat jij je vader hebt die zó goed fotografeert. Echt geweldig! Ik heb helaas nog steeds niemand gevonden die me goed kan helpen :( Deze locatie is ook echt geweldig!


  2 mei, 2015

  Wauw super gave outfit! Je outfit foto’s worden ook echt stééds mooier ♡


  2 mei, 2015

  Hele leuke outfit en foto”s! Ik vind je shirt superleuk! xx


  2 mei, 2015

  Ik heb nu al een tijdje mijn Clarks en ik weet nooit hoe ik ze moet dragen met een broek. Ik had nooit het gevoel dat het leuk zou staan ermee. Maar je hebt het tegendeel bewezen! Ik ga morgen ermee ‘aan de slag’, haha. Ik ben benieuwd naar je sportoutfit! En wat is je ketting cute!