OOTD / Oh so soft & fuzzy - GlowofbeautyGlowofbeauty

12 november 2014

ootd blog nederlands

Zo lang mogelijk heb ik het uitgesteld: het dragen van een winterjas. Maar oké, met temperaturen kouder dan 12 graden werd het toch echt wel hoog tijd om buiten wat warmers te gaan dragen. Een poosje geleden ging ik op winterjassenjacht, en ondanks dat ik best wel kritisch was vond ik in no-time eentje die ik onwijs leuk vind! Vandaag laat ik je hem uitgebreid zien, plus de rest van mijn outfit. Kijk je mee?

oversized winterjas

– oversized, maar niet té wijd
– zo simpel mogelijk
– liefst geen zilveren of leren details
– als het kan in een pastelkleurtje

Dit was mijn eisen-lijstje waarmee ik op pad ging. Een uur later kwam ik weer terug met een grote tas in mijn hand, helemaal tevreden. Voor niet al te veel geld heb ik een onwijs leuke jas gehaald. Oké, hij is dan niet pastelkleurig, maar bordeauxrood is een goede andere optie!

winterjas 2014 oversized

Ik kocht de jas bij de New Look in Utrecht, waar hij gevestigd zit in de mega grote V&D. New Look heeft altijd wel gave items, en is ook niet al te duur. Wel de moeite waard om eens een kijkje te nemen dus! Toen ik deze jas zag hangen werd ik meteen enthousiast, ik vond hem er zo leuk uitzien!

Écht extreem warm is de jas niet. Hij is wel gevoerd en heeft een heerlijk zacht, leuk stofje, maar bij temperaturen van -5 of lager ga ik over op een andere jas. Voor nu is hij echter prima, en als het nog wat kouder wordt doe ik er gewoon een lekkere warme sjaal bij om!

bruine nep clarks

De bordeauxrode kleur matcht heel leuk met mijn nieuwe schoenen, allebei hebben ze warme, herfstige kleuren. Deze schoenen lijken trouwens een beetje op Clarks, maar ze komen gewoon van de Manfield! Ze zitten echt onwijs lekker <3

above the knuckle rings

Op deze foto zie je goed hoe de stof van de jas eruit ziet. Ik vind het echt een leuk detail, net wat bijzonderder dan de meeste ‘jassenstoffen’! Ik hoop wel dat het goed tegen regen en sneeuw kan…

oversized coat

Lekker oversized :)

anniek andringa

Yes, ik kan er weer tegenaan de komende tijd! Gelukkig valt de kou nu nog wel mee, maar je weet maar nooit, het kan zo omslaan. Het weer in Nederland doet wel vaker gek… ;)

Hoe ziet jouw winterjas eruit?

Liefs Anniek

28 comments on “OOTD / Oh so soft & fuzzy”

  12 november, 2014

  Wat een geweldige jas heb je aan! <3


  12 november, 2014

  Waauw wat een mooie foto’s en te gekke combinatie! Superleuk om te zien <3

  Anniek
  12 november, 2014

  Thanx Dagmar! :)


  12 november, 2014

  Wat een prachtige jas!!!


  12 november, 2014

  Laat de sneeuw en kou maar komen.Wat een prachtige jas, hele mooie kleur,super.
  En de fotograaf heeft weer zijn best gedaan.


  12 november, 2014

  Leuke outfit, en je jas is echt gaaf (:


  Esther
  12 november, 2014

  Wauw, gave foto’s en wat een leuke jas!


  12 november, 2014

  Wat een toffe jas! Ik hou van zulke kleurtjes. Je schoenen zijn trouwens ook erg mooi, je hebt maar geluk dat je zulke leuke items tegen kwam :).


  12 november, 2014

  Wat een mooie foto’s! Je jas vind ik trouwens ook echt prachtig, staat ook heel mooi bij je haar vind ik :)


  12 november, 2014

  Ik heb ook een jas van zo’n soort stof. Hij is inderdaad niet heel warm, maar hij wordt niet meteen doorweekt in sneeuw of regen. Hij droogt wel slecht.


  12 november, 2014

  Ik vind je jas super tof! Ik stel het ook altijd zo lang mogelijk uit. Helaas moeten we er nou echt aan geloven. liefs x


  12 november, 2014

  Gave outfit. Love je jas!


  12 november, 2014

  Mooie jas en ontzettend leuke foto’s ook!


  12 november, 2014

  Super leuke jas! En wat een mooie foto van jou, die laatste!

  Anniek
  12 november, 2014

  Bedankt voor je lieve reactie Olivia!


  12 november, 2014

  Wow, echt een prachtige jas heb je uitgekozen! Heb nu al spijt van mijn parka, haha. Hij staat echt super mooi bij je clarks.


  12 november, 2014

  Aaaah, ik meende al dat ‘ie van New Look was! Ik heb deze ook gepast, net niet gekocht hihi. De kleur is zo prachtig, hij staat je echt fantastisch! X


  12 november, 2014

  Super leuke outfit


  12 november, 2014

  Wat een mooi kleurtje!


  12 november, 2014

  Leuke jas! Vooral de kleur vind ik erg mooi. Zelf heb ik een wollen zwarte jas met zilveren knopen, ook niet super warm maar aangezien ik meestal toch in de auto zit, is dat ook geen probleem. Daarnaast heb ik nog een outdoorjack dus als het echt koud is, dan trek ik die wel aan…


  12 november, 2014

  Die schoenen zijn tof!


  12 november, 2014

  Wat een leuke jas! Ik heb twee zwarte winterjassen. Eén is al best oud en een soort bikerjack model (maar van van wol). De andere is wat langer en loopt van onder wijder uit.


  13 november, 2014

  De kleur van je jas is prachtig!

  http://4balou.blogspot.nl/


  13 november, 2014

  de kleur van je jas is ontzettend mooi, hij staat je goed en geeft je huid een erg mooie tint!


  14 november, 2014

  wat een prachtige jas, de kleur is echt mooi! je schoenen zijn ook heel gaaf. :) X


  16 november, 2014

  wow mooie jas! vooral de kleur vind ik heel gaaf! En wat een mooie eerste foto!!


  Lia
  16 november, 2014

  Hey
  Ik kwam toevallig via de blog van kittehcupcakes op jouw blog en ik moet zeggen dat je er een grote fan bij hebt!! je filmpjes zijn zo mooi en verslavend :) ik vind het ook leuk dat je ongeveer even oud als mij bent en geen hele dure producten enzo gebruikt! Ik zou zegen doe zeker verder met je blog want hij is fantastisch

  Anniek
  17 november, 2014

  Wat leuk om te horen, dankjewel voor je complimenten! En welkom, leuk dat je er bent! Liefs