OOTD / Sweater weather is better weather - GlowofbeautyGlowofbeauty

2 december 2014

red lipstick

Een van de grootste voordelen van het koude weer de laatste tijd, is dat het weer volkomen geoorloofd is om lekker weg te kruipen in een heerlijke, warme, zachte, pluizige en soms ook wel een beetje kriebelende trui. En dan niet alleen voor ’s avonds op de bank, ook overdag is zo’n oversized wollen trui hartstikke tof!

Maar: een probleem, ik was namelijk wel een beetje uitgekeken op de truien die nog in mijn kast liggen, en ook pasten ze niet allemaal meer. Hélemaal niet erg, ik had meteen een goede reden voor mezelf om te mogen shoppen. Go go go!

outfit pastel pink sweater

Weet je trouwens hoe bizar koud het vorige week was? Toen ik ’s morgens uit mijn slaapkamerraam keek lag er ijs op het dakje van de buurman, en toen ik op mijn zelfgespoten, gestipte stationsfietsje zat te bibberen van de kou en ik mijn oren en handen alweer branderig begon voelen worden, voelde ik de bui al aankomen. En ja hoor, toen ik langs de temperatuurmeter fietste zag ik dat het 2 graden was, BIZAR toch?! Echt tijd voor een lekker warme trui dus!

Maar in ieder geval: ik ging eens lekker shoppen dus. In eerste instantie ging ik alleen voor een zwarte broek en een wit blouseje, maar toen ik weer dacht aan die ene ochtend waarop ik zat te rillen van de kou, mocht ik van mezelf ook deze leuke oversized sweater meenemen. Om lekker in weg te kruipen. Naast de kachel. Met een kop thee.

OOTD oversized sweater

Eigenlijk heb ik de outfit die ik jullie vandaag laat zien vrij simpel gehouden, en heb ik me vooral gericht op de kleurencombi, die ik echt leuk vind. Niet al te moeilijk allemaal, maar wel heel erg comfy.

golden necklace

Tegelijkertijd met de trui kocht ik deze ketting waarin goud en zilver met elkaar gecombineerd worden. Een gewaagde combinatie, goud en zilver, maar bij deze ketting pakt het wel goed uit! De ketting is niet enorm opvallend, maar door die zilveren nepdiamantjes geeft hij de outfit iets fris en sprankelends vind ik.

gebreide trui

Het patroontje van de trui. Het lijken wel een soort zonnetjes ofzo. :)

fake clarks

Nog steeds heb ik écht geen spijt van deze leuke Manfield schoenen. Ze lopen al vanaf de eerste paar uren dat ik ze had heerlijk, als veertjes gewoon! En ze passen bij onwijs veel outfits, ook altijd handig. Dit zijn nu echt een beetje mijn go-to schoenen geworden, lekker makkelijk én leuk.

Wat is jouw favoriete trui op dit moment? Deel het in de comments!

Liefs Anniek

Trui: H&M
Zwarte broek: C&A
Schoenen: Manfield
Ketting: H&M
Lipstick: ‘Josephine’s Joy’ uit de wintercollectie van Catrice 2013

 

29 comments on “OOTD / Sweater weather is better weather”

  2 december, 2014

  Pretty! <3


  2 december, 2014

  Leuke outfit, je hebt er mooie foto’s mee gemaakt!


  2 december, 2014

  Wat een leuke outfit! De temperatuur is inderdaad duidelijk aan het dalen. Ik heb een heerlijke wollen trui van Pull and Bear, die ik bij de eerste feestelijke gelegenheid zeker uit de kast ga trekken :)


  2 december, 2014

  Wauw Anniek wat een prachtige outfit! Je haar zit trouwens ook echt onwijs mooi!

  Anniek
  2 december, 2014

  Dankjewel! Gewoon een hele simpele paardenstaart waar wat plukjes uigetrokken zijn :)


  2 december, 2014

  Ahh, je trui is mooi!


  2 december, 2014

  Wat een mooie trui!


  2 december, 2014

  Wat een mooie trui staat je goed mooie foto’s ook


  2 december, 2014

  Misschien is dit compleet random, maar wat ben jíj een mooie meid zeg!

  Anniek
  2 december, 2014

  Ah, dankjewel, wat lief van je! :) – blozend


  2 december, 2014

  Heel leuk chick! Mooierd :)


  2 december, 2014

  wat een ontzettend mooie foto’s en wat ben je knap! :)
  En natuurlijk een toffe trui haha! Ik hou heel erg van truien in deze tijd! Heerlijk om in weg te kruipen :)


  2 december, 2014

  Ik heb een paar oversized truien herontdekt, die liggen nu vooraan in de kast.


  2 december, 2014

  Wat een super leuke outfit heb je aan


  2 december, 2014

  Leuke trui zeg!


  2 december, 2014

  je ziet er onwijs leuk uit, de sweater is prachtig, maar ook de ketting vind ik een toppertje!


  2 december, 2014

  Leuke outfit! Ik vind je schoenen zo leuk!


  3 december, 2014

  Wat een mooie foto’s! Die lipstick is ook prachtig!


  3 december, 2014

  Wauw Anniek, wat zie je er ontzettend pr-ach-tig uit <3 Rode lippen staan je zo goed <3 Ben echt verliefd op je mooie outfit en prachtige foto's!


  3 december, 2014

  Wat een mooie outfit! Je kettinkje is prachtig


  3 december, 2014

  Wat een prachtoutfit! Ik vind de trui erg mooi, helemaal met die ketting! :)


  3 december, 2014

  Wauw, wat weer prachtige foto’s! Echt heel erg mooi. Die trui ziet er lekker warm uit <3


  3 december, 2014

  Very classy!

  Mooie foto’s weer. De trui in combinatie met de schoentjes is ook echt tof.


  3 december, 2014

  wat een gave trui! ziet er heerlijk warm uit. en super leuk gecombineerd met die lipstick en ketting en schoenen. :)


  3 december, 2014

  Pretty! Je foto’s worden ook steeds mooier <3


  4 december, 2014

  Leuke outfit!!!


  5 december, 2014

  Wat een onwijs mooie foto’s!
  En ik keek in eerste instantie meer naar je lipstick dan naar je kleding ;-) Staat je goed.
  Je schoenen vind ik écht super!


  5 december, 2014

  Wat een prachtige outfit en geweldige foto’s!! De rode lipstick staat je ook super goed.


  11 december, 2014

  mooie outfit, staat leuk!