Outfit / Me, you & buildings - GlowofbeautyGlowofbeauty

16 mei 2015

summer outfits

Na een flinke kwak-klodder-verfgooi-sessie boende ik mijn gezicht zo goed als het ging weer schoon, en vertrok naar een verlaten industrieterrein. De perfecte locatie voor deze minimalistische outfit. Kijk mee naar de foto’s die ik samen met de lieve Alexandra maakte!

minimalistic blouse

Ik weet niet wat het is. Een jaar geleden paradeerde ik nog het liefst rond in jurkjes, droeg ik vooral statementkettingen, en gebruikte ik in zo ongeveer elke outfitpost een skaterrokje. Als Dianne (een hele goede vriendin van me) eens een keer een skaterskirt aanhad, zeiden haar broertjes weleens dat ze op mij leek. ‘Want Anniek ziet er ook altijd zo uit.’

Maar, de laatste tijd is dat aan het veranderen. Misschien ben ik mijn oude kledingitems gewoon zat? Misschien word ik ouder? (Eh, ik ben inderdaad nog maar 16, maar dat laten we even buiten beschouwing :) ) In ieder geval: dat roze skaterrokje hangt al tíjden aan z’n hangertje te verstoffen, en steeds vaker verkies ik kleine, subtiele sieraden boven al die drukke statementkettingen.

Ik ben aan het veranderen. Ik ga voor minimalistisch.

striped blouse

outfit highwaisted jeans

Die lichtelijke stijlverandering die ik door lijk te maken, kon zich eens even goed uiten tijdens een flinke shopsessie in Den Bosch. Twee weekjes geleden was ik daar in mijn eentje, en hoewel ik samen shoppen hartstikke gezellig vind: als ik alleen de stad in ga slaag ik vaak beter! Ik kwam terug met twee volle tassen, oops!

Minimalistic outfit

Ik kocht er onder andere dit blouseje, waar ik zo enorm blij mee ben! Hij is lekker simpel, valt losjes om mijn lichaam, en heeft niet al te veel poespas. Heerlijk dit.

blond model

rosé gouden horloge

Dit horloge vind ik nog altijd een geweldig ding. Mijn vader noemt hem altijd m’n Rolex, en tsja, hij is inderdaad ook best wel opvallend. Rosé goud, mini diamantjes en een toffe wijzerplaat… En het leukste is nog wel dat hij van de Wibra komt (!), waar ik hem zo’n twee jaar geleden voor 9 euro kocht!

fake clarks

Deze fijne schoenten zijn nu al heel wat keren voorbij gekomen in mijn outfitposts. Echte favorietjes, ik draag ze vaak :)

anniek andringa

Outfits glowofbeauty

Whohooo! 

Zo, dat was ‘m weer voor vandaag. Ik ben super benieuwd wat jij van deze outfit vindt! Kan je jezelf in mijn gedachten herkennen? Ik vond het zelf ook super om eens een keer met een andere fotograaf foto’s te schieten, op weer een heel andere plek. Was tof :)

Fijne dag allemaal!

Liefs Anniek

Blouse – Only
Jeans – H&M
Schoenen – Manfield
Horloge – Wibra

 

24 comments on “Outfit / Me, you & buildings”

  16 mei, 2015

  Ik ben echt zo onder de indruk van jouw foto’s. Ze zijn altijd prachtig! De outfit is ook weer heel erg mooi!


  16 mei, 2015

  leuke outfit!


  16 mei, 2015

  Hele leuke outfit! Ik merk ook dat ik toch wel van kledingstijl aan het veranderen ben. Vooral toen ik een paar dagen m’n kast ging uitmesten en keek wat allemaal in de zak kon … De foto’s zijn ook weer zo mooi geworden, en dat blousje staat je heel goed! :-)


  16 mei, 2015

  Leuke outfit en foto’s, ik vind vooral je blouse erg mooi :)


  Klaske
  16 mei, 2015

  Hele leuke outfit! Staat je echt heel goed!:)


  16 mei, 2015

  Wat een mooie blouse draag je!


  Judith
  16 mei, 2015

  wat zie je er goed uit, en dit staat je goed! Leuk om te zien dat je zo’n stijlverandering doorgaat :) Bij mezelf ben ik altijd bang dat zoiets te simpel is ofzo, maar jij rockt het ):


  16 mei, 2015

  Wat een super mooie blouse en de foto’s zijn echt prachtig geworden! Mijn stijl is de afgelopen jaren ook veel veranderd, maar ik draag nog steeds wel heel veel verschillende dingen hoor. Misschien dat je er toch weer naar terug grijpt over een tijdje :-).


  16 mei, 2015

  Hele leuke outfit, ik vind ‘m tof!


  16 mei, 2015

  Superleuke outfit, lekker basic en staat je echt heel goed!


  16 mei, 2015

  Leuke basic outfit! De foto’s zijn ook erg mooi geworden!


  Andrea
  16 mei, 2015

  Leuke outfit!! En hele mooie foto’s!!


  16 mei, 2015

  Leuke outfit en foto’s!


  16 mei, 2015

  Wat een leuke outfit!! Ik merk zelf ook dat ik mijn kleding weer wat rustiger houd… Maar het voelt goed! Liefs, Jis


  16 mei, 2015

  Prachtige blouse! ♥


  16 mei, 2015

  Alweer een leuke outfit met geweldige foto’s. Vooral de laatste foto waarbij je in de lucht springt is echt super!! Good Job! Xx


  16 mei, 2015

  Jaa, je zag er superleuk uit! :)

  xx


  16 mei, 2015

  Dat is wel vaker zo, dat goedkope items juist heel chic ogen.


  16 mei, 2015

  Ohh, prachtig! Ik hou echt van dat soort schoenen in combinatie met zo’n simpel (maar héél leuk) blousje. :) Heel tof dat die streepjes horizontaal zijn, geeft een mooi effect.


  16 mei, 2015

  Wauw, wat zijn de foto’s mooi die Alexandra van je maakte! Ik merk trouwens ook een soort stijlverandering bij mezelf. (Al is het bij mij net dat tikkie dramatischer, haha.) Je horloge van Wibra, gewoon gek dat ie negen euro kostte! En je schoenen. Love. It. Nu krijg ik al spijt dat ik zwarte clarks heb gekocht ipv de bruine..


  17 mei, 2015

  Ah wat een leuke en mooie foto’s zeg! Ik houd wel van zo’n basic outfit :)


  17 mei, 2015

  Ik vind de minimalistische stijl ook steeds toffer worden! De foto’s zijn goed gelukt!


  17 mei, 2015

  Geweldige fotos van deze outfit, vooral de Wibra Rolex, geeft deze outfit echt iets extras, dat spreekt mij erg aan….zo leuk bij deze simpele outfit…..


  17 mei, 2015

  Wat een gave blouse!!!