OOTD / Holding the winter so tight - GlowofbeautyGlowofbeauty

17 februari 2015

winter outfit

Ghe ghe ghe, terwijl ik nu aan dit artikel begin staat er bakje pepernoten naast me. ‘He, HOE DAN?!’ Ja, don’t ask me, ik heb ook echt geen idee hoe ik het ooit zo lang uit hebben kunnen houden om die overgebleven zak niet in 1 keer leeg te eten. Waarschijnlijk om dat gevoel van die gezellige winteravonden nog even vast te kunnen houden. Net als dat ik nu een hemdje + langemouwen t-shirtje + blouseje + dik vest over elkaar heen draag. Nog zo’n teken van dat ik de winter blijkbaar nog niet helemaal kan missen.

casual outfit

Zo, hè hè, het werd wel weer eens tijd voor een Outfit Of The Day! Ik vind OOTD’s één van de leukste dingen om te maken. Het hele proces van items op elkaar afstemmen, foto’s schieten, de foto’s bewerken, en er daarna een mooi artikel mee te maken: I like. Het punt is alleen dat het soms wel even lastig is om een goed moment te vinden om die foto’s te kunnen maken, mijn vader (tevens fotograaf :) ) heeft nou eenmaal ook niet alle tijd van de wereld. Stel je eens voor zeg, als je alle tijd zou hebben die je maar wilt, dan zou ik iedere dag wel een OOTD met jullie willen delen!

glowofbeauty anniek

Vandaag een lekker warm en comfy outfitje. Ik dacht: nu het nog kan, neem ik het er maar van! Dik vest, warme winterblouse, lange broek… Voor je het weet begint de lente.

Het vest dat ik hier draag hing eigenlijk al veeeels te lang op mijn kleerhanger te verstoffen. Hij zit onwijs lekker, maar door het redelijk vormeloze model vind ik het soms best lastig combineren. Met deze blouse vind ik hem wel tof!

bohemian bag

Dit kleine nep suède tasje is zó handig! Alle kleine dingetjes die je graag bij je wilt hebben passen erin. Portemonnee, telefoon, lipstick, spiegeltje, mini-deo, check. En het bohemian stijltje is ook wel mijn ding, die fringes zijn lekker zwierig!

anniek outfits

Yes, above-the-knuckle ringetjes blijven favoriet :) Deze is net een tikkie grover, en heeft een zwart ruitje op de bovenkant. Op de vorige foto zie je dat wat beter.

outfit oversized cardigan

Haha, nu ik deze foto zo zie, bedenk ik me dat bijna de helft van mijn outfit van de Primark komt, OOPS! Het is trouwens alweer een aardig tijdje geleden dat ik bij de Primark ben geweest, misschien moet ik binnenkort maar eens een dagje Almere of Zaandam gaan boeken. OF, wat ik ook al een poosje wil doen, is eens iets op Romwe.com bestellen. Hm, lastig, twijfel… Wat zal ik doen?

clarks

Still loving my fake Manfield Clarks <3

outfit blocked blouse

Zo, dat was weer even een lekker bijkletsartikeltje! Is ook weleens leuk. Ik ben super benieuwd wat je van mijn outfit vind, en: wil jij die warme winteravonden stiekem ook zo graag nog even vasthouden?

Liefs Anniek

 

34 comments on “OOTD / Holding the winter so tight”

  17 februari, 2015

  Wat een mooie outfit! Vooral je schoenen vind ik echt prachtig :) liefs lotte


  17 februari, 2015

  Hele leuke outfit! dat tasje vind ik echt erg leuk!


  17 februari, 2015

  Hele leuke outfit, en bovendien weer prachtige foto’s! Van de ene kant heb ik wel zin in de lente, maar aan de andere kant zijn die badjas en sloffen avondjes ook niet verkeerd ….


  17 februari, 2015

  Wauw, wat een prachtige foto’s weer!


  17 februari, 2015

  Wat een leuke outfit! I love everything. Superleuk om te zien dat jij en je vader helemaal op elkaar zijn afgestemd. Echt een van mijn favoriete outfits en wag ben ik jaloers op die pepernoten ^^


  17 februari, 2015

  Super leuke gecombineerd outfit!


  17 februari, 2015

  Heerlijke knusse outfit! Mooie foto’s ook, je staat er heel naturel op :)


  17 februari, 2015

  Love the bag!


  17 februari, 2015

  Wat een ontzettend mooie outfit en foto’s! Looove the shoes. Je hebt er meteen een volger bij. ;)


  17 februari, 2015

  Haha, blijkbaar volgde ik je al! Oeps. :D


  17 februari, 2015

  Super mooie outfit. Ik heb echt precies dezelfde stijl, zou precies hetzelfde kunnen dragen.


  17 februari, 2015

  Prachtige outfit & foto’s! Heel erg tof om te zien. :)

  Anniek
  17 februari, 2015

  Thanx Judith! Lieve reactie :)


  17 februari, 2015

  superleuke outfit! Echt nog zo lekker winters!


  17 februari, 2015

  Wat een super toffe outfit. Hij ziet er erg comfy maar toch fashionable uit! Dat vest lijkt me echt heerlijk!


  17 februari, 2015

  Heerlijk vest! Ik zou er wel in weg willen kruipen :)
  En die clarks lijken me ook heerlijk lopen!

  Xx Lisanne

  Anniek
  17 februari, 2015

  Ja klopt, dat vest is echt súper lekker warm, en de schoenen lopen top!


  17 februari, 2015

  Op het moment draag ik het liefst ook alles over elkaar. Niet om het wintergevoel vast te houden, maar omdat ik een enorme koukleum ben.


  17 februari, 2015

  Oh, ik vind het vest heel mooi!


  17 februari, 2015

  Wat een super leuke outfit, mooie fotos ook!


  17 februari, 2015

  Hele leuke outfit!


  17 februari, 2015

  Wat een toffe outfit ! Leuk vest!


  17 februari, 2015

  Je vest is leuk!!


  Lia
  17 februari, 2015

  Wat mooi! Zou je nog eens een shoplog willen opnemen? Die zijn zo leuk!

  Anniek
  17 februari, 2015

  Haha, leuk om te horen! Ik denk dat ik binnenkort weer even lekker ga shoppen voor lente-items, ik denk dat ik daarna wel een shoplog opneem :)


  17 februari, 2015

  pepernoten zijn ook in de zomer heeeeel erg lekker…:-)


  17 februari, 2015

  Ik vind je vest gaaf! En wat heb je mooi haar<3 love it


  17 februari, 2015

  Wat een leuke cozy outfit! Pepernoten en warme chocomel zijn altijd lekker haha :)! x Vera
  http://www.highonthoseheels.com


  17 februari, 2015

  Wat een prachtige tas! Leuke foto’s, en de deur met bloemetjes op de achtergrond is ook erg leuk. :) X


  18 februari, 2015

  Wat een mooie outfit! Dat blousje vind ik super.


  19 februari, 2015

  Leuke outfit en de foto’s zien er echt geweldig uit ^^


  21 februari, 2015

  Leuke outfit en foto’s! :)

  xx


  22 februari, 2015

  Wat een fijne en gezellige winter outfit, de kleuren staan zo mooi bij elkaar <3 Maar ik heb toch echt liever de zomer!


  28 februari, 2015

  Je outfit ziet er zo leuk uit!
  Vooral je vest! Die ziet er zo fijn uit!