Nieuw hoesje van Hoesjes.nl! - GlowofbeautyGlowofbeauty

26 maart 2014

Making a picture

Nu ik een nieuwe mobiel heb, loop ik al een tijdje rond met de angst dat ik hem ooit eens zal laten vallen. Ik zie het al helemaal voor me: ik loop over straat met mijn mobiel in mijn hand, ik let even niet op, en woesj, daar glijdt mijn mobiel uit mijn hand. Pats boem op de straat. Hij ligt met het scherm naar beneden. Ik loop er voorzichtig naar toe, en in mijn hoofd hoop ik heel erg hard dat het scherm nog heel zal zijn, maar als ik hem omdraai ligt het hele scherm aan diggelen. Maar gelukkig, die tijd van vervelende angsten is voorbij!

Ik heb namelijk een nieuw hoesje! Al een tijdje wilde ik graag een nieuw hoesje kopen, maar je kent het wel, dat is zo’n plan waarvan het uiteindelijk veel te lang duurt voordat het uitgevoerd wordt. Tot ik uitkwam op het bedrijf Hoesjes.nl, een bedrijf dat ik nog niet kende.

Hoesjes.nl is een heel leuk online-bedrijf dat allerlei soorten, maten en kleuren hoesjes verkoopt, en vandaag test ik een hoesje van dit internetbedrijf! Toen ik op zoek ging naar een hoesje voor mijn mobiel, had ik eerlijk gezegd niet heel veel hoop, ik heb namelijk niet de meest gemakkelijke mobiel om een hoesje voor te vinden: de Huawei Ascend G510. Nu zegt je dat waarschijnlijk helemaal niks, niet erg hoor, ik weet zelf ook helemaal niks van allerlei modellen mobieltjes af :)

telefoonhoesje samsung galaxy 3

Toen ik eens een kijkje op Hoesjes.nl nam, zag ik dat ze wonderlijkwaar ook allerlei hoesjes voor mijn mobiel hebben, maar liefst 42 soorten, dat is nog eens een leuke verrassing! En niet alleen voor mijn mobiel, ook voor andere mobieltjes hebben ze hoesjes in allerlei verschillende soorten en maten. ‘Even als voorbeeldje: ze hebben wel 235 verschillende soorten hoesjes voor de Samsung Galaxy S3 Mini!

hoesje huawei ascend G510

En dit is degene die ik heb uitgekozen! Het is een redelijk simpel hoesje, maar wel eentje die lekker stevig is. Ik wilde per sé een flipcase, omdat ik al genoeg schermen heb gezien die helemaal kapot zijn gevallen, dat gaat mij echt niet gebeuren!

roze flipcase

Ik heb expres gekozen voor een redelijk simpel model. Er zijn zat leuke printjes te bestellen, maar eerlijk gezegd ben ik altijd een beetje bang dat ik dat alleen de eerste maanden leuk vind, en dat ik er daarna alweer op uitgekeken ben. Lekker een effen kleur dus! De finish van de case, zo noem ik het maar even, is niet helemaal glad, hij heeft een heel klein beetje textuur.

Het hoesje sluit magnetisch, wat heel handig werkt, hij gaat heel makkelijk open en dicht. Dat is wel meteen één van de nadelen van zo’n flipcase, voordat je hem wilt gebruiken moet je hem steeds open doen. Maar ja, zo’n verschrikkelijke moeite is dat nou ook weer niet, het is hooguit een beetje irritant als je steeds mobiel weglegt, dan weer even kijkt, hem dan weer weglegt, even kijkt, enzovoorts.

flipcase huawei ascend g510

telefoonhoesje hoesjes.nl

Je mobiel is heel makkelijk in het hoesje te klikken, en dan ben je zeker van een goede bescherming, ik kreeg hem er bijna niet meer uit! Uiteindelijk heb ik mijn mobiel met een bot mes uit het hoesje gewipt, als het niet nodig is laat hem er dan dus vooral lekker inzitten :)

Wat ik wel een klein nadeel vind, is dat doordat je je mobiel in het hoesje klikt, het opladen iets moeilijker gaat. Het snoertje van de oplader blijft minder goed in mijn mobiel zitten, hij kan iets minder diep in de opening van mijn mobiel. Ik moet hem echt op een hele stabiele plek neerleggen zodat het snoertje niet uit mijn mobiel schiet.

De bezorging van het hoesje ging trouwens razendsnel! Ik bestelde hem op maandag, en dinsdagmiddag was hij al binnen! Sowieso heeft de webshop gratis verzending, en als je het hoesje dan ook nog voor 22:30 besteld, heb je hem de volgende dag al in huis. Lekker snel dus!

De hoesjes van Hoesjes.nl kosten gemiddeld tussen de 12 en de 30 euro, je hebt simpele hoesjes en wat luxere varianten. Ik vind dit zelf prima prijzen, zoveel betaal je meestal voor een stevig hoesje. Mijn eigen hoesje kostte 14,95, en ik heb het ACCY Magnetic Flip Case Smooth Pink, mocht je hem ook willen bestellen. Ik kan de hoesjes van Hoesjes.nl zeker aanraden, de hoesjes zijn van goede kwaliteit, je betaalt geen verzendkosten en ze zijn snel binnen!

Wat voor hoesje heb jij om je mobiel zitten?

Liefs Anniek

7 comments on “Nieuw hoesje van Hoesjes.nl!”

  26 maart, 2014

  Ik heb ook zo’n hoesje maar die gaat aan de zijkant open


  26 maart, 2014

  Leuk hoesje!


  26 maart, 2014

  Je schrijft erg leuk! Goeie hoesjes keuze, ik heb ook een soortgelijke.


  26 maart, 2014

  Lijkt me een fijn (en goed beschermend!) hoesje. Mijn mobiel heeft op onverklaarbare wijze een enorme barst gekregen, dus een hoesje zoals deze zou eigenlijk perfect uitkomen. Het nadeel is alleen dat is een Samsung Note heb, dus dan loop je al helemaal met een Ipad rond, haha!

  Anniek
  6 april, 2014

  Haha, ja zeg, een Note is van zichzelf al heel groot ja, maar hij is wel mooi!


  26 maart, 2014

  Bedankt voor de tip. Ik heb ook zo’n limited edition mobiel en het is zo moeilijk om daar een leuk hoesje voor te vinden!


  Petra
  26 maart, 2014

  Nu heb ik helemaal niets met mobiele telefoons, maar wel heel veel met eenvoud….ik vind de kleur top en erg lief om te zien…leuk!