New in: dupe Longchamp bag - GlowofbeautyGlowofbeauty

23 augustus 2014

review longchamp le pliage

Na 4 jaar achter elkaar dezelfde schooltas gebruikt te hebben werd het dan toch echt tijd voor een nieuwe. Ik zat al een poosje te azen op een mooie grote Longchamp tas, maar tsja, die prijs hè… De twijfel sloeg toe, totdat ik een hele mooie variant op de Longchamp tas tegen kwam, die meer dan 10 keer zo goedkoop was. Hebben hebben hebben!

Misschien had je het al wel op Instagram gezien: een paar weken geleden postte ik een foto toen ik in de Scapino was, en een hele gave tas had gespot, die wel héél erg op de Longchamp Le Pliage leek! Nu had ik bij Cynthia al een paar keer haar Longchamp tas voorbij zien komen, en hij leek me heel erg handig. Ik hield mezelf echter voor dat ik echt niet nóg een tas nodig had, dus liep ik de Scapino weer uit, zonder tas.

Maar… Afgelopen week kwamen mijn moeder en ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk nog een nieuwe schooltas nodig had. Mijn oude Converse tas was helemaal afgedragen, en nee, daar ging ik echt niet nog een jaar mee lopen. Dus daar gingen we, even een middagje naar de stad om op zoek te gaan naar een nieuwe tas. Nadat we zo ongeveer alle winkels bij langs waren gegaan hadden we nog steeds niets gevonden. De één was veel te duur, de ander was dan wel wat goedkoper maar was te klein… Niks sloot aan op wat ik wilde.

goedkope longchamp tas

En toen kwam die mooie tas bij de Scapino mijn gedachten weer in kruipen. Die zou perfect zijn! Even later stonden we in de Scapino te kijken of ze hem nog hadden. We vroegen ons wel af hoe lang hij het vol zou houden voor zo’n klein prijsje (12,99!), maar we besloten het toch maar te proberen. Als hij kapot zou gaan zouden we zo weer een nieuwe tas kunnen kopen. Eenmaal bij de kassa aangekomen bleek de tas zelfs nog goedkoper te zijn: 6 euro! Geef toe, daarvoor kan je zo’n mooi modelletje niet voor laten liggen ;)

fake longchamp tas

En dit is hem dan. Een mooie grote tas waar ontzettend veel inpast! Ze hadden hem alleen in de kleur beige, maar dat vond ik wel prima. Past overal bij!

fashion foto longchamp

De tas heeft een groot handvat, waardoor je hem makkelijk over je schouder kan dragen. Dat vind ik altijd wel erg fijn. Het handvat heeft trouwens een soort krokodillenprintje, wat ik wel leuk vind, dat geeft net wat meer detail aan de tas!

mooie goedkope tas

De tas sluit gewoon met een rits, in tegenstelling tot een echte Longchamp Le Pliage, die ook nog een kleine flap heeft. Stiekem vind ik dit eigenlijk veel handiger :)

goedkope longchamp le pliage

Yes, ik ben echt super happy met deze nieuwe tas! Ik ben benieuwd hoe lang hij het gaat houden, maar zolang hij nog goed stevig en heel is ga ik er zeker van genieten.

En jij, wat vind jij van deze tas?

Liefs Anniek

Volg me op BLOGLOVIN!

 

26 comments on “New in: dupe Longchamp bag”

  23 augustus, 2014

  Hij is echt leuk en mooi :-)


  23 augustus, 2014

  Wat een leuke tas! MIsschien ga ik ‘m ook wel halen, super handig dat er zoveel inpast :)


  23 augustus, 2014

  Ik wist niet dat scapino zulke prachtige tassen verkocht, wauw. Het kleurtje ook!


  23 augustus, 2014

  Echt een koopje!


  23 augustus, 2014

  Hij is super leuk!


  23 augustus, 2014

  Echt een hele mooi tas, wat een plaatje!


  23 augustus, 2014

  Wow wat een koopje! Echt een prachtige tas!


  23 augustus, 2014

  Wat een mooie vondst!
  x Manon


  23 augustus, 2014

  Wat een prachtige tas, ik vind hem erg op de échte Longchamp lijken!


  23 augustus, 2014

  Mooie tas!

  X


  23 augustus, 2014

  Wat een mooie tas, ik snap wel dat je er zo blij mee bent! Zeker voor die prijs! Inderdaad toevallig dat onze artikelen van vandaag zo op elkaar aansluiten haha, leuk! X


  23 augustus, 2014

  Super leuke tas!! x


  23 augustus, 2014

  Ik vind hem erg mooi Beige past inderdaad bij alles.


  23 augustus, 2014

  Echt een top vondst! Staat heel goed bij je! En die nagellak: hebben ^^.

  Anniek
  23 augustus, 2014

  Thanx! De nagellak is trouwens van Maybelline Colorshow ;)


  23 augustus, 2014

  Wat een leuke tas! En wat een koopje ook. Altijd leuk als iets aan de kassa nog goedkoper blijkt te zijn!

  Anniek
  23 augustus, 2014

  Ja klopt, ik had er nog bijna twee gekocht ;)


  23 augustus, 2014

  Wauw hij is superleuk <3


  23 augustus, 2014

  Hij is echt heel mooi en dat voor zo’n prijs, wauw!


  23 augustus, 2014

  Wat een mooie tas zeg! Deze vind ik wel erg leuk! Mooi prijsje ook. Dat maakt het wel erg verleidelijk!


  23 augustus, 2014

  4 jaar? ohhhh Anniek dat kan je niet menen!…dan hoort die tas haast in het museum…terecht dat hij met pensioen is, al die zware boeken…De tas die je nu hebt is echt heel erg tof…


  23 augustus, 2014

  Die ziet er mooi uit!
  En wat een fijn prijsje!


  23 augustus, 2014

  Wat een super mooie tas !


  23 augustus, 2014

  Ik vind de tas heel erg gaaf! Veel plezier ermee! :)


  24 augustus, 2014

  Hij is heel tof! Mooi kleurtje ook :)


  24 augustus, 2014

  Wauw, wat een mooie tas! En voor dat geld al helemaal!