JML #107 / Laatste schooldag, Utrecht & event - GlowofbeautyGlowofbeauty

25 april 2016

join my life 107

Deze week ging ik weer eens naar Amsterdam voor een event, sliep ik met 20 lagen kleding aan op een groot veld met nog 200 anderen, aaide ik een poesje, nam ‘afscheid’ van een heleboel lieve vriendinnen en… En ik deed nog veel meer. Deze week was echt onwijs vol, gezellig, leuk, vermoeiend en meer. Kijk je gezellig mee naar al mijn avonturen?

bloesem

Ha, ik heb deze week zo ontzettend veel meegemaakt, dat ik net in de agenda moest kijken om te zien wat ik maandag en dinsdag deed. Ik wist het gewoon niet meer!

In ieder geval, maandag en dinsdag maakte ik drie proefexamens op school. Toen ik het zag staan herinnerde ik me het weer. Ik maakte een examen Wiskunde, Economie en Geschiedenis, en haalde tussen de 5,4 en de 6,5. Best oké, maar het kan beter.

En oh, tijdens die eerste twee dagen van de week kwam ik ook deze te gekke bloesemboom tegen!

appelcrumble

Ik bakte die dagen ook een appelkruimeltaartje, die niet helemaal werd zoals het hoorde maar wel lekker was.

amsterdam

Dinsdag ging ik weer eens naar Amsterdam voor een event van Palmolive. Het was stralend weer!

palmolive

bloemen

Het gebouw waar het event plaatsvond was PRACHTIG aangekleed!

palmolive gourmet

En dit is de nieuwe Palmolive Gourmet lijn die gepresenteerd werd, en als het goed is nu in de winkels ligt! De lijn bestaat uit vier verzorgende douchegels, met allemaal lekkere zoete, romige geuren: chocolade (IK WIL DEZE DOUCHEGEL OPETEN), vanille, aardbei en perzik.

palmolive gourmet chocolate

macaraon

rozen cupcake

Het bedrijfje Life of Pie had bij elke douchegelvariant allemaal bijpassende hapjes gemaakt. Het zag er allemaal onwijs mooi uit, én – ook belangrijk – het was #$^%^)(&^%^-lékker!

maaltijdsalade

Die avond compenseerde ik alle zoetigheid maar even met een lekkere maaltijdsalade, waar ik ook heel blij van werd :)

recept karamel zeezout reep

Woensdag was ik een dagje vrij en heb ik veel geschreven en gefotografeerd. Waaronder deze zelfgemaakte Tony’s Chocolonely karamel zeezout reep. Ja, die kan je zelf maken. Het recept postte ik donderdag, en het was…. te lekker, te verslavend :D

dikke kleren aan

Donderdagochtend ging ik naar school om mijn cijfers te ondertekenen. En na een poosje thuis geweest te zijn vertrok ik weer richting school, maar dit keer met iets meer spullen, én iets meer kleren aan… (lees: zoveel lagen dat mijn jas niet meer dicht kon)

2016 04 05_7266

Ik kleedde mezelf natuurlijk niet zomaar zonder reden zo abnormaal dik aan. In de nacht van donderdag op vrijdag zouden we namelijk met alle examenkandidaten van Havo en VWO overnachten op een groot veld bij school, en het zou maar 1 graden worden… Hoe later het werd, hoe groter en gezelliger het tentenkamp :)

IMG-20160423-WA0000

Na een lange, gezellige nacht met érg weinig slaap, vertrokken we de volgende ochtend met z’n allen richting school om onze laatste schooldag te vieren. Hier zie je mij en de lieve Maxime in onze doktersoutfit, het thema van die dag was namelijk ‘epidemie’. En yep, daar hoorden ook ontruimingen van klaslokalen met brancards, infusen en nepbloed bij. Het was een hilarische dag :)

laatste schooldag shirts

Een traditie die bij de laatste schooldag hoort: al je vrienden en klasgenootjes een verhaaltje op je witte shirtje laten schrijven. Als herinnering aan de afgelopen zes jaren.

laatste schooldag thirty secons

laatste schooldag ballon

laatste schooldag muziek

laatste schooldag bubble voetbal

laatste schooldag bbq

Zoals je kunt zien hebben we die vrijdag met alle Havo 5’ers en VWO 6’ers dus één groot afscheidsfeestje gebouwd. Spelletjes, goede muziek, sporten, in de zon op het veld zitten, BBQ’en, en de hele school een beetje ontregelen. Heerlijk!

laatste schooldag eline anniek

laatste schooldag esther anniek

Maar het is wel zó gek om te bedenken dat je zoveel klasgenootjes en vriendinnen waarschijnlijk véél minder gaat zien… En oh, wie kent Esther hier rechtsboven trouwens nog? Met haar ben ik járen geleden Glowofbeauty gestart! :)

blond kom

Vrijdagavond kwam ik ontzettend moe thuis, en kroop ik meteen mijn bed in. Zaterdag deed ik lekker rustig aan, en begon de dag met een ontbijtje op bed!

candy bars

Mijn moeder kwam net terug van een weekje Boedapest, en had allemaal lekkere en gekke candybars meegenomen!

papa fotograferen

Zaterdagochtend heb ik gewerkt, en ’s middags ging ik met mijn vader naar Utrecht, naar een heel bijzonder en mooi plekje waar ik jullie binnenkort veeeel meer over ga vertellen!

ouderwetse lamp

Kleine sneakpeak :)

catherijne kerk

Ook gingen we even de mooie Catherijnekerk binnen.


Nu ik dit zit te typen is het alweer zondag. En zit ik binnen, terwijl het buiten giet van de regen, dit artikeltje te maken en terug te kijken op een geweldige week.

Komende week wordt voor mij qua werk (schrijven voor Glowofbeauty, het tijdschrift Belle en studenten.net) erg druk, er moet weer lekker veel content gemaakt worden. Ik heb er wel veel zin in! Ook moet ik maar eens gaan beginnen met leren voor mijn examens, heh. En oh, vrijdag ga ik nog op vakantie! Vol weekje dus :)

Heb jij al plannen voor komende week? Let me know! :D

Liefs Anniek

 

15 comments on “JML #107 / Laatste schooldag, Utrecht & event”

  25 april, 2016

  O wat heerlijk zo’n laatste schooldag (: Mijn laatste schooldag was ook vrijdag en het was één groot feest!
  Mijn komende week zit vol met leren, leren en nog meer leren.. Die klote examens ook.
  Succes met leren voor jouw examens!
  Liefs,
  Marieke


  25 april, 2016

  Ziet er uit als een toffe week. Heel veel succes met het leren voor je examens!


  25 april, 2016

  Ze moeten toch echt een keer met eetbare douchegels komen ;) .


  25 april, 2016

  Leuke foto’s! Die van jou en Esther is zo sweet <3 En die actiefoto van mij is ook leuk, thanks haha (:


  25 april, 2016

  Leuke foto’s! Al die zoetigheid ziet er heerlijk uit! Super leuk hoe jullie de laatste schooldag hebben afgesloten, ziet er heel gezellig uit! xx


  25 april, 2016

  Wow wat heb jij veel meegemaakt zeg. Ontzettend veel leuke dingen ook. Omg die palmolive producten zien er goed uit. IK ben erg benieuwd.


  25 april, 2016

  Leuke foto’s! En zelf Tony’s maken? Aaah, dat ga ik doen! Ziet er super lekker uit.


  25 april, 2016

  Ah, dat appelkruimeltaartje ziet er lekker uit zeg! En die chocoladereep ook, yum. Je laatste schooldag ziet er leuk uit!


  26 april, 2016

  Leuk om te zien. Helaas kon ik niet bij het event aanwezig zijn.


  26 april, 2016

  Oh wat een tof thema voor jullie ‘kolderdag’ zoals wij die noemen. En super lekker eten weer, jummyyy. Ik ben benieuwd naar dat in Utrecht :) Liefs


  26 april, 2016

  Wat maak je prachtige foto’s zeg! XO


  26 april, 2016

  Appelkruimeltaart vind ik voornamelijk lekker door de kruimels dus jouw taartje ziet er echt heerlijk uit. Leuk om mijzelf te spotten op een van de foto’s van het Palmolive event. Hoop je iets sneller dan de vorige keer weer te treffen op een event. Nogmaals heel veel succes met je examens binnenkort! x


  26 april, 2016

  Oh wat een fijne manier om afscheid te nemen van je tijd op die school! Nog even samen zijn met al die vrienden die je veel minder zult gaan zien… (been there done that. het voelt inderdaad heel raar maar het went) Het appeltaartje ziet er bijzonder uit maar dat het lekker was, daar twijfel ik niet aan :) Veel succes met je drukke week x


  26 april, 2016

  Wat een leuk thema
  Dat was zo leuk je laatste schooldag. Volgens mij hadden wij er ook een speciale naam voor maar dat ben ik weer vergeten. Volgend jaar hebeter ik opnieuw mijn laatste schooldag! En dan kan het werken beginnen.


  27 april, 2016

  Leuke foto’s! En oh, soms wil ik weer eens mijn LSD herbeleven, wat een gekte was dat. Waterpistolen, confetti poppers, cheerleaden, vuurwerk, fietsen op het dak gooien en nog veel meer… :’). Ik maakte de proefexamens ook in april, voordat ik echt hardcore ging leren, waardoor het vaak alleen maar kon meevallen haha.