Een kijkje in mijn (nieuwe!) studietas - GlowofbeautyGlowofbeauty

23 augustus 2017

Het is inderdaad nog een beetje vroeg. Misschien wil je het liever nog niet horen. Maar toch is het echt zo: over anderhalve week begint het nieuwe studiejaar alweer! Ik heb er na deze lange zomervakantie stiekem al best een beetje zin in en ik heb al mijn spulletjes voor het komende jaar al klaar liggen. Ik laat je zien wat er in mijn studietas zit!

De tas

Allereerst eventjes over de tas: een grote bruine shopper. Ik sta bij sommige mensen bekend als ‘dat meisje dat altijd veel te veel in haar tas heeft zitten’, dus ja, een grote studietas is voor mij echt een must.

Toen ik deze tas net binnenkreeg was ik een beetje teleurgesteld over de grootte. Hij leek best klein. Maar toen ik eenmaal bezig was met inpakken verbaasde ik me. Er pasten toch nog een hoop spullen in de tas, hij was toch groter dan ik dacht! Al mijn studiespulletjes pasten er goed in.

De tas voelt lekker stevig aan, ondanks dat hij niet van echt leer is gemaakt. Hij kostte dan ook maar 30 euro. In de tas zit ook nog een uitneembaar tasje. Handig voor bijvoorbeeld mijn sleutels. Hij sluit met een sterke magneet.

De shopper ontving ik van Duifhuizen Tassen & Koffers, een webshop met een enorm groot assortiment wat betreft tassen. Daarnaast is het met de goede service en snelle levering een aanrader om eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe tas!

Wat zit er in?

Oké, en dan nu over naar alle spulletjes die ik mijn tas heb zitten. Be prepared, het is behoorlijk wat. En dit is dan nog de opgeruimde variant van mijn studietas…

Laptop

Deze laptop heb ik nu al zo’n vijf jaar. Hoewel hij niet meer in perfecte staat is kan ik hem nog wel prima gebruiken voor aantekeningen tijdens colleges.

Telefoon

Ik gebruik nu ongeveer een jaar mijn LG G5. Ondanks dat het scherm inmiddels behoorlijk gebarsten is en het hoesje ook niet meer je van het is, is het nog steeds een top telefoon. Hij heeft 32 gb intern geheugen, een groot scherm en hij is lekker snel.

Oortjes

Ik woon in Utrecht en volg mijn studie in Amsterdam. Dat betekent dus dat ik elke dag ongeveer twee uur reis. Ik vind het fijn om in de trein soms wat muziek te luisteren!

Studieboeken

Voor mijn studie – Communicatiewetenschappen – moet ik een hoop lezen. Vaak neem ik mijn studieboeken mee in mijn tas zodat ik in de trein alvast wat leeswerk kan doen!

Mijn bril

Wist je al dat ik een bril draag? Op deze blog zul je me er niet heel vaak mee zien, het is namelijk geen bril die ik de hele dag door hoef te dragen en altijd op heb. Ik hoef mijn bril alleen te dragen op momenten dat ik langere tijd gefocust naar één punt moet kijken, zoals tijdens college. Naar de universiteit gaat hij dus altijd mee!

Notitieboekje

Ik heb áltijd een notitieboekje bij me. Voor to do lijstjes, plotselinge opkomende ideeën of om gewoon even mijn gedachten op papier te zetten. Dit notitieboekje maakte ik zelf.

Agenda

Mijn agenda is een standaard agenda van de HEMA die ik elk jaar koop. Hij is misschien niet het meest spectaculair maar wél heel handig!

Water + fruit

Een fles water heb ik altijd bij me, no matter what. En daarnaast neem ik meestal ook fruit mee als snack, dit keer had ik kersen in huis.

Lippenbalsem + handcrème + parfum

Iets waar ik echt een hekel aan heb? Droge lippen en een droge huid. Lippenbalsem en handcrème heb ik dus praktisch altijd bij me. Ook zit er een lekker parfum in mijn tas om me tijdens een lange dag op te frissen.

Portemonnee

Een hoop pasjes, 5 centjes, oude treinkaartjes en zelfs nog een oude strippenkaart voor de bus… Mijn portemonnee is naast een vervoerder van praktische spulletjes ook een soort herinneringenverzameling. Vind ik leuk!


Heb jij dingen in je studietas zitten die ik nog niet heb genoemd? 

Liefs Anniek

Deze blogpost heb ik geschreven in samenwerking met Duifhuizen Tassen & Koffers

 

13 comments on “Een kijkje in mijn (nieuwe!) studietas”

  23 augustus, 2017

  Heel leuk! Ik heb deze tas ook en hij is heel handig :) X


  Dorien
  23 augustus, 2017

  Een etui! Ook wel handig misschien, vermoed dat jij die vergeten bent ;)


  23 augustus, 2017

  Hele mooie tas en leuke inhoud. Is hij groot genoeg voor een 15 inch laptop?


  23 augustus, 2017

  Jaa, lang leve de Hema-agenda’s! Ik koop ook ieder jaar een simpele van een euro die aan het einde er helemaal opgeleukt en versleten uitziet.


  23 augustus, 2017

  Wauw wat is de tas mooi! Ik vind hem heel erg tof.
  Liefs,
  Evelien


  23 augustus, 2017

  Wat een prachtige foto’s! En ik heb stiekem ook wel weer zin in het nieuwe jaar. Ik heb nu een notitieboekje met whiteboard pagina’s, zin om die te gebruiken ;)


  23 augustus, 2017

  toffe notitieboekjes heb je! bij mij begint school vrijdag al… de introductiedag.


  23 augustus, 2017

  Het is echt een prachtige tas! Zelf ben ik al begonnen met het opstarten op stage dus die vakantievibes zijn langzaam aan het verdwijnen.


  23 augustus, 2017

  Dit is echt een mega leuke tas! Leuk om te zien wat je allemaal in je tas hebt.


  23 augustus, 2017

  Die tas! VERLIEFD!


  23 augustus, 2017

  Wat een mooie tas! Ik heb een beetje een miskoop gedaan, mijn tas is namelijk niet groot genoeg voor een 15 inch laptop, huilen!


  23 augustus, 2017

  Wat leuk om te zien wat je allemaal meeneemt naar school!


  24 augustus, 2017

  Wat een megamooie tas! En ook helemaal niet duur! Echt heel tof<3