JML #89 / Roemenië, smoothie bowl, kleddernat - GlowofbeautyGlowofbeauty

7 december 2015

join my life 89

Met het regelmatige tikken van de toetsen ontspan ik stukje bij beetje. Ik heb een hele drukke dag én drukke week achter de rug, en het is fijn om alles nu weer even op een rijtje te zetten in deze join my life. Mijn keuze om weer naar Roemenië te gaan, de lekkere snacks en ontbijtjes van deze week, alle comfy herfstmomentjes en meer.

havermout

Maandag was het geloof ik. Ik liep de fietsenkelder op school uit, en ja hoor, ik voelde het al. Het plensde.

Anderhalf uur later stapte ik helemaal doorweekt de huiskamer binnen. Ik deed mijn natte kleding uit, pakte mijn dikste vest en warmste joggingbroek uit de kast, en maakte en warm havermoutje klaar. Even lekker opwarmen.

kop thee

Zo leuk: de zakjes rooibosthee (my fav) van Pickwick hebben aan elk labeltje nu een vraag hangen! Super leuk om een gesprek op gang te brengen tussen jou en je mede theedrinker :)

Wat zou trouwens jouw antwoord op deze vraag zijn? Ik weet het wel: ‘Lianne’. Mijn ouders wilden mij oorspronkelijk zo noemen, totdat een vriendin van mijn moeder beviel en haar kind ‘Dianne’ noemde. Nu is Dianne mijn beste vriendin, en HOE leuk zou het zijn om het ‘Lianne & Dianne duo’ te zijn!

leren school

Deze week bestond vooral uit keihard leren. Over één week begint mijn toetsweek, en de twee weken ervoor zijn altijd echt even ploeteren. Eén troostende gedachte: het is mijn één na laatste toetsweek ooit!

verival ontbijt

Deze week maakte ik elke dag een Verival ontbijtgranenzakje van hun adventskalender open. Soms ontbeet ik ermee, maar ik heb ook een keer een bakje yoghurt + een Verival zakje meegenomen naar school. Best handig!

sponsorlijst

Ik heb besloten om komende zomer weer naar Roemenië te gaan, yay! Afgelopen zomervakantie was ik er al om kinderwerk te doen met zigeunerkinderen, en om te helpen met de bouw van een ‘Daycenter’.

Deze zomer gaan we met een wat kleiner groepje, en alle acties om geld op te halen zijn al in volle gang. Zoals de nieuwjaarsduik… Heh. Dat wordt leuk.

anniek baby

Dit was afgelopen zomervakantie in het Roemeense dorpje Band. Als ik dit zie wil ik weer terug… :)

flow november

Deze week kwam de nieuwe Flow aan! Mijn moeder heeft er een abonnement op, en oh, ik zit altijd echt te wáchten tot het nieuwe nummer uitkomt. Het is zo’n lekker ontspannend en ‘gezellig’ tijdschrift!

winter outfit

Ik postte ook weer een nieuwe outfit deze week, met foto’s gemaakt in het schattigste straatje ooit.

many morning socks

Ha, ik heb weer een nieuwe aanvulling op mijn gekke-sokken-collectie! Dit vrolijke paar was een cadeautje van CJP, superlief. Bedankt! <3

gevulde speculaas

Mijn moeder bakte weer dezelfde gevulde speculaas als een paar weekjes terug. Deze speculaas is serieus GE-WEL-DIG, ik overdrijf niet.

recept gevulde speculaas

Ik heb het recept even gefotografeerd, het komt uit het Nederlands Dagblad. Echt de moeite waard om een keertje tijd voor vrij te maken!

smoothie bowl

Ook lekker: deze smoothie bowl. Mét een zakje van Verival inderdaad, haha!

pure chocolade

Oké, laatste snackje dan: deze pure chocolade met amandel en zeezout. Hoe drukker ik het heb, hoe sneller zo’n reep opgaat merk ik…

bikini triangl

Mijn nieuwe bikini kwam deze week binnen, joepie! Triangl benaderde me of ik misschien eentje uit zou willen testen, en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik was best wel benieuwd geworden na al die reviews van andere bloggers. Check hier mijn mening!


Zo, en nu op naar een nieuwe week! Een week die best wel even heavy gaat worden qua school, maar als ik gewoon genoeg ruimte maak voor af en toe een ontspanmomentje komt het vast helemaal goed :)

Hoe zou jij heten als je zelf een naam mocht kiezen?

Liefs Anniek

 

25 comments on “JML #89 / Roemenië, smoothie bowl, kleddernat”

  7 december, 2015

  Leuk artikel weer, Anniek! Die gevulde speculaas ziet er inderdaad erg lekker uit. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nog nooit zelf speculaas heb gemaakt…


  7 december, 2015

  Wat leuk dat je al voor jezelf bedacht had hoe je zou heten als je het zou kunnen veranderen! Ik zou dat wel moeilijk vinden, ben eigenlijk ook gewoon blij met mijn naam :). Wat tof dat je naar Roemenië gaat, lijkt me een erg bijzondere reis. Echt iets om naar uit te kijken! En yay, je hebt het pakketje van CJP binnen! Tof :). Veel plezier ermee!

  Anniek
  8 december, 2015

  Dankjewel! En jaa, de sokken zijn zo ontzettend leuk. Super bedankt :)


  7 december, 2015

  Wat leuk dat je weer naar Roemenie gaat! Heb er echt respect voor dat je daar wil gaan helpen! Die bikini is zo leuk :)


  7 december, 2015

  Wat een mooie bikini en schattige sokken! Leuke foto’s :)


  7 december, 2015

  Hoe kan het ook anders weer ontzettend leuk om te lezen! Ik ben gek op gekke sokken! ;-) Ennuh die gevulde speculaas lust ik ook wel, haha


  7 december, 2015

  Die bikini blijft zo leuk! Ook leuk om te zien dat je zo geniet van de herfstsfeer!


  7 december, 2015

  Oef, gevulde speculaas …. nomnomnom!


  7 december, 2015

  Wat een ontzettend leuke JML! Ik krijg altijd honger van jouw foto’s, als er eten in voorkomt dan haha! Die gevulde speculaas ga ik ook eens maken; en die smoothie, omg <3 xx


  7 december, 2015

  Wat een leuke week! Die bikini is ZO mooi, ik heb hem zelf ook en ben er hartstikke blij mee <3

  Anniek
  7 december, 2015

  Ja, ik zag hem al even voorbij komen op je Instagram! Zo fijn is ‘ie :)


  7 december, 2015

  Leeuke bikini en wat een heerlijke speculaaskoek!


  7 december, 2015

  Wat een leuke foto’s allemaal!


  7 december, 2015

  Ik zou echt niet weten wat voor een naam ik mezelf zou willen geven. Waarschijnlijk wel redelijk kort.


  7 december, 2015

  Lianne is echt een coole naam! Wat een heerlijk eten heb je weer gehad deze week, dat hangertje aan die thee is echt wel origineel om gesprekken mee te starten, haha. Ik weet niet hoe ik zou willen heten want eigenlijk vind ik m’n naam wel leuk, hihi. Liefs!


  7 december, 2015

  Heel erg leuk om te zien wat je afgelopen week hebt gedaan, mooie foto’s!


  7 december, 2015

  Leuke foto’s, en wat een supertoffe bikini!


  7 december, 2015

  Hai,

  Ik ben recent mijn eigen blog gestart, ik vroeg mij af welke plug ins jij gebruikt.

  Groet,

  Eline


  7 december, 2015

  Wauw, super leuke bikini! En wat gaaf dat je weer naar Roemenië gaat! Ik ben er ook twee keer geweest, 1 keer met een groepje jeugd van de kerk. Toen gingen we ook huisjes bouwen bij zigeuners en hebben we veel tijd doorgebracht met kinderen. Heel bijzonder en ontzettend leuk, ik zou wel weer eens terug willen. Maarree en nieuwjaarsduik dus! Brrr stoer hoor haha! En je foto’s zijn weer zo mooi ♡


  7 december, 2015

  Wat een superleuke dingetjes allemaal! Ik heb de Flow ook (voor sinterklaas gekregen) , ik vind hem zo cool met die glitters! En oh, die foto met dat Roemeense kindje is zo mooi! Jullie staan er allebei erg leuk op!


  7 december, 2015

  Super leuk om te zien! En die Triangl bikini is zo gaaf :-)


  8 december, 2015

  Die bikini van Triangl is zo gaaf! Alleen jammer dat deze bikini’s altijd zo duur zijn.


  8 december, 2015

  Je eennalaatste toetsweek ooit…mmm! Klinkt goed zeg. Die ontbijt adventkalender ziet er zo tof uit. Ik ga snel even die Triangl review lezen. Ik heb al een paar dagen geen blogs gelezen dus ik heb wat artikelen gemist.


  10 december, 2015

  Tsjonge, ik heb al je leuke blogjes gemist. Blame of on school. Maar weer een super leuk overzicht je! Die bikini is ook echt zo toffff!


  10 december, 2015

  Rooibosthee, ik heb er meteen weer zin in. De beste thee ever inderdaad. Je adventskalender vind ik ook heerlijk creatief!
  xx