JML #99 / Ik ben ontslagen, fotografieprojectje & havermoutmuffins - GlowofbeautyGlowofbeauty

15 februari 2016

join my life 99

Yup, inderdaad: ik ben ontslagen. En dat terwijl ik nog wel zo hard werkte. Ik zal je er in dit artikeltje wat meer over vertellen, samen met alle andere gebeurtenissen van afgelopen week. Ik ben druk bezig geweest met een leuk fotografieprojectje, mijn moeder bakte een geweldige taart en ik heb weer lekker geschilderd! Kijk je mee?

naamkaartje

Oké, voordat jullie allemaal gaan denken dat ik geen hol uitvoerde op de broodafdeling van de AH en daarom ben ontslagen: dat is gelukkig niet het geval :) Na zo’n 1,5 jaar werd het contract voor mijn bijbaantje echter niet verlengd omdat ik maar een paar uurtjes per week beschikbaar ben, en dat eigenlijk te weinig is. Afgelopen zaterdag was mijn laatste keer werken.

Dus: doei leuk naambordje, en hoi vrije zaterdagen! Alhoewel, eigenlijk heb ik alweer een nieuw baantje te pakken. Een die véél leuker is dan de AH… (Ik weet dat ik jullie nu al veel te lang in spanning houd, maar ik moet alles nog éven geheim houden!)

koekje

Zo, nu dat is rechtgezet ga ik weer over op de rest van de week :) Ik begon de week met het bakken van een hele lading healthy havermoutkoekjes.

schilderen

Daar zit ik dan: in mijn badjas ’s avonds laat nog lekker te schilderen. Samen met mama. Superfijn! (zie hier mijn laatste werkjes)

regen

Poe, wat was het begin van deze week regenachtig zeg! Gelukkig heb ik er maar slechts tijdens één fietstochtje last van gehad, en zat ik de rest van de buien lekker binnen met een kop thee :)

linzen

Dinsdag hadden mijn ouders allebei een afspraak onder etenstijd. Ik mocht zelf dus lekker koken. Ik roerbakte wat linzen en broccoli met een 5 spices sausje, wat écht heel lekker was!

krokus

Oh, ik word zo blij van al die opkomende krokusjes <3

boeken

Vrijdag was al die regen van het begin van de week weg, en was het zelfs zo lekker weer dat ik zonder jas buiten kon zitten! Wel met mijn schoolboeken erbij helaas, maar oké.

wortel

Vandaag begint namelijk mijn toetsweek, vandaar die schoolboeken. Ik heb trouwens echt een fijne snack voor tijdens het leren ontdekt: rauwe worteltjes! En ja, eigenlijk is het een beetje te á la konijn, maar ach, maakt me niet uit :)

humus

En dan met een lekker dipje, zoals deze humus met zongedroogde tomaat <3

food fotografie

Zaterdag haalde ik een heleboel fruit op bij de groenteboer, speciaal voor mijn fotografieprojectje van die dag! Het resultaat is echt hilarisch geworden, jullie reageerden er ook allemaal heel lief op. Dankjewel! <3

fruit illustratie tekst

Dit is mijn favoriet van het projectje :)

krant

Oh ja, voordat ik het alweer vergeet: ik stond deze week in de krant met een artikeltje voor Huis van Belle, superleuk!

kruisbessentaart

In het weekend bakte mijn moeder dit geweldige kruisbessentaartje. En als ik zeg geweldig, dan bedoel ik ook GEWELDIG. De foto hierboven is niet heel duidelijk, maar de taart bestond uit: eerst een laagje bladerdeeg, dan een laag koekkruimels, dan een laag puddingroom, en dan kruisbessen. <3

zonsopkomst 1

En dat was mijn week wel weer ongeveer. Heel kort samengevat dan :) Hierboven nog een laatste foto van de mooie zonsopkomst zaterdagmorgen!


Vandaag begin ik met mijn allereerste toets van de toetsweek: Nederlands. Die vind ik meestal te doen gelukkig. De rest van de week wordt gewoon even hard knallen, en daarna lekker vakantie vieren! Die ik overigens al helemaal heb volgepland, haha. Fijne week!

Wat staat er bij jou op de planning voor vandaag?

Liefs Anniek

 

37 comments on “JML #99 / Ik ben ontslagen, fotografieprojectje & havermoutmuffins”

  15 februari, 2016

  Haha, ik heb les gehad van jouw moeder 2 jaar terug, grappig!
  Ben benieuwd naar je nieuwe werk, klinkt spannend (:


  15 februari, 2016

  Ben benieuwd naar je nieuwe baan. En dat taartje ziet er heerlijk uit!


  15 februari, 2016

  Wat stom dat je contract niet verlengd kon worden, maar ben heel benieuwd naar je nieuwe baantje!

  Succes met je toetsweek! Gaat vast goedkomen. Heb ‘m zelf 2 weken na de vakantie pas, dus dat wordt straks weer blokken.

  Anniek
  17 februari, 2016

  Oeh bah, dat wordt dan een drukke vakantie inderdaad! Succes alvast, en bedankt voor je lieve reactie! <3


  15 februari, 2016

  Heel veel succes met je toetsweek Anniek! Haha dat fruit is echt geweldig ja! Je koekjes zien er ook heel erg goed uit! Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe baantje!


  15 februari, 2016

  Ook voor mij was het afgelopen weekend de laatste keer werken. Om dezelfde reden als bij jou, mijn contract wordt niet verlengd. Ik baal er wel echt van! De havermout muffins lijken me erg lekker!


  15 februari, 2016

  Je maakt echt mooie foto’s! Ik ben benieuwd naar je nieuwe baantje :) X


  15 februari, 2016

  Jouw foto’s zijn echt adembenemend mooi… Oh my god


  15 februari, 2016

  Het taartje ziet er lekker uit! Ah succes met je toetsweek! ?


  15 februari, 2016

  Dat taartje ziet er goddelijk uit! Jammer van je baantje maar ben super benieuwd naar de nieuwe!


  15 februari, 2016

  Wauw, je maakt echt super mooie foto’s!

  Anniek
  17 februari, 2016

  Ah, dankjewel Daniek!


  15 februari, 2016

  Ben nu ook benieuwd naar waar je wel zal gaan werken! :-)


  15 februari, 2016

  Die taart klinkt heel goed! :) Ik ben benieuwd naar je baantje, zo ben ik ook ooit eens weg gegaan bij de AH!


  15 februari, 2016

  Heel veel succes met je toetsenweek! Ik blijf het echt de max vinden dat je mama ook zo creatief is en jullie dan samen kunnen schilderen. Echt iets om te koesteren! Ik ben superbenieuwd naar je nieuwe bijbaantje hoor, spijtig wel dat je niet meer bij de AH terecht kan. Maar zo te horen is dat bijbaantje een heel stuk cooler ;) Liefs!


  15 februari, 2016

  Spannend je nieuwe baantje! Succes met je toetsweek!


  15 februari, 2016

  Zo leuk je fotografie projectje! Ik ben benieuwd naar je nieuwe bijbaan!


  15 februari, 2016

  Het ziet er zo gezellig uit samen met je mams aan de tafel. Ik ben super benieuwt naar je nieuwe baan :)


  15 februari, 2016

  Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt gevonden en ach wel jammer van de AH maar ja misschien is dit wel veel leuker!


  15 februari, 2016

  Wat veel leuke foto’s! Wat een goede timing dat je nu al een nieuw baantje hebt gevonden haha! Ik ben echt enorm benieuwd.


  15 februari, 2016

  Wat fijn dat, ondanks dat je contract niet is verlengd, er alweer een nieuw, leuker baantje op je pad gekomen is! :) Ben heel benieuwd wat het is! Succes met je toetsen! Liefs


  15 februari, 2016

  Wat balen dat je contract niet verlengt is.. Maar aan de andere kant: meer tijd voor andere dingen! Ben erg benieuwd naar het geheime bijbaantje, haha. Ik vond je fruit fotoproject erg tof! Ben dol op dat soort positieve dingen. :D

  Anniek
  17 februari, 2016

  Ja, ik vind zoiets ook wel bij jou passen inderdaad! Een beetje a la edible poop emoticons, haha :) (die waren ook ZO leuk!)


  15 februari, 2016

  Mmm geroerbakte linzen en broccoli… Klinkt lekker!! (Receptje?) Leuk dat je je zo creatief bezighoudt :D xx


  15 februari, 2016

  Nieuwsgierig naar je nieuwe baantje, maar voor nu vooral succes met je toetsweek!
  xx


  Linda
  15 februari, 2016

  Succes met de toetsweek!


  15 februari, 2016

  Wat klinkt dit allemaal leuk, behalve dan dat van de Ah. Gelukkig heb je weer een nieuw baantje, ben wel benieuwd hoor! Weer prachtige foto trouwens! :)
  Liefs Sonia


  15 februari, 2016

  Wat leuk, dat schilderen. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe baantje, klinkt héél spannend!!


  15 februari, 2016

  Veel succes met je toetsweek! Ben benieuwd naar je nieuw baantje.


  15 februari, 2016

  Leuke foto’s! Balen dat je contract niet werd verlengd. Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe baantje!


  15 februari, 2016

  Fijn dat je zo snel een nieuwe baan hebt kunnen vinden! Prachtige foto’s heb je gemaakt ook <3


  15 februari, 2016

  Je nieuwe baan klinkt wel spannend, ik begin allerlei vermoedens te krijgen.


  15 februari, 2016

  Gefeliciteerd met je nieuwe job! Ben erg benieuwd wat het is :)


  15 februari, 2016

  Super vervelend he als je contract niet verlengd word pff!


  15 februari, 2016

  Oooh! Ik ben zo benieuwd naar je nieuwe baantje!


  16 februari, 2016

  gefeliciteerd met je nieuwe baantje! Ik ben erg benieuwd hoe het je gaat bevallen!

  liefs,
  susan


  20 februari, 2016

  Ik ben echt gruwelijk nieuwsgierig naar het geheime project… Ik kan niet wachten. Superleuk dat jij altijd zoveel gezellige dingen met je moeder doet. Jouw ouders zijn geloof ik echt betrokken bij je blog.