Join My Life #43 - GlowofbeautyGlowofbeauty

22 december 2014

Join My life 43

Afgelopen week had ik het onwijs druk en moest ik eigenlijk meteen na school naar huis. Maar toen ik langs dit leuke schaatstafereeltje + pastelblauwe volkswagenbusje fietste moest ik echt even stoppen om te kijken, en om een foto te maken. Want geef toe: hóe cute is dit toffe wagentje?!

En zo ging het tijdens wel meer dagen vorige week. Eigenlijk moeten leren, maar stiekem ook nog wel een heleboel leuke dingen doen en zien ;) Kijk je mee naar de foto’s die ik de afgelopen 7 dagen heb gemaakt?

schoolboek

Onder het mom van: ‘begin met het ergste, eindig met het leukste’ start ik met een foto van een schoolboek. Echt onwijs tof. – Not –

Afgelopen week zat ik midden in de toetsweek, en waar het vorig jaar al pittig was, vind ik het nu echt zwaar, in VWO5. Maar gewoon die focus d’r op, weten dat het maar een paar dagen duurt, en GAAN!

strikje

Blogger Anna deed een poosje geleden een oproepje op haar blog of er mensen waren die het leuk zouden vinden om een brief van haar te ontvangen. Zomaar. Ik gaf me op, en dinsdag ontving ik een supertof pakketje met een receptje, leuke foto’s, en een lieve, en inspirerende brief. Onwijs leuk Anna, je brief terug is in the make!

rommelig

Oops, make-up tafeltje een beetje verwaarloosd… Vanwege de toetsweek moest ik eerder op school zijn, en was het ‘hop, hop, hop, make-up op’. Komende week wil ik hem gaan opruimen en alles opnieuw indelen. Misschien leuk om te filmen? Laat maar horen!

kokosballetje

Toetsweek-troosteten. In zo’n soort week mag het. Kokosballetjes. Schade? Half bakje. Ik heb er van genoten.

gouden ringetjes

In de sieradenwinkel op het station vond ik deze onwijs toffe gouden ringetjes, zo leuk! En wat zijn het er veel voor 6 euro, bizar. Ik heb ze nog niet meegenomen. Let op, nóg niet. ;)

gado gado

Weleens gado gado gegeten? Zo niet: probeer het zéker eens uit! Het is echt geweldig, en simpel nog ook: laag gekookte zilvervliesrijst, laag gekookte boontjes, laag atjar, laag plakjes gekookt ei, laagje pindasaus. Top!

metro

Ik moet ongeveer een uur reizen met de trein als ik naar school ga. Afgelopen week had ik natuurlijk elke dag toetsen, dus op de heenweg zat ik in de trein nog de laatste stukjes te herhalen. Op de terugweg gunde ik mezelf een rustmomentje, met de Metro erbij.

cup a soup

En als ik dan thuiskwam, nam ik regelmatig een lekker Cup A Soupje. Zo fijn om als je vanuit dat donkere, regenachtige weer weer binnenkomt iets warms te drinken!

boerenkool met worst

En nog beter: thuiskomen en er staat warm eten op je te wachten! Mijn moeder maakte boerenkool met worst, en experimentele home made vegetarische spekjes er doorheen. Heel lekker.

Heb je trouwens weleens echte slagersworst gegeten? Het verschil tussen de Unoxworsten en een slagersworst is zó enorm groot! Bij deze boerenkool aten we een Unoxworst, maar de volgende keer wordt het denk ik weer een slagersworst :)

gewoon wat een studentje eet

Voor Sinterklaas kreeg het boek ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet’. Zouden jullie het leuk vinden om hier een review van  te zien, misschien samen met het nieuwe boek van Rens Kroes?groenteknuffel

Ik heb vaak lekker comfy geleerd op de bank, met een dekentje over mijn voeten heen, en deze leuke broccoli die mij vergezelde. :)

chocolademelk met slagroom

En een kop chocomel. Met slagroom. Te lekker, yum!

goede eye remover pads

Twee weken geleden nam ik een nieuw potje met reinigingspads mee uit Keulen, en dat is maar goed ook. Deze pads zijn heel erg fijn, ze gaan er hard doorheen!

wifi kaartje

Van Anne ontving ik dit ‘Eyefi mobi’-kaartje, een kaartje waarmee ik in een oogopslag wifi op mijn camera kan krijgen, en binnen no-time al mijn foto’s kan bewerken en delen. Ik ga hem uitvoerig testen, review is coming! Ik hoop echt dat het wat is, lijkt me zo handig..

magnetron

Mijn dagelijkse uitzicht: wachten tot mijn havermout klaar is.

nivea honing masker

Aan het eind van de week waren alle toetsen voorbij, en relaxte ik lekker met een fijn honingmaskertje van Nivea. Zo’n heerlijk idee om te bedenken dat ik nu gewoon twee weken vakantie heb, dat kerst eraan komt, oud & nieuw, en dat ik nog een paar daagjes weg ga!

sherlock holmes

Gisteren ging ik samen met mijn gezin een dagje naar ‘Ljouwert’, ook wel Leeuwarden, om mijn oma een bezoekje te brengen. Daarna gingen we weer terug naar huis via een Urk, een schattig vissersdorpje. ’s Avonds hebben we met z’n allen een paar afleveringen gekeken van de BBC serie Sherlock Holmes, GE-WEL-DIG! Echt waar, als je deze serie nog niet kent: ga hem kijken. Doen. Wij hebben zelf nog een aantal afleveringen te gaan komende week :)

En dat was het alweer, mijn week vastgelegd in een aantal foto’s. Komende week wordt echt genieten, ik heb alleen al voorpret als ik denk aan alle leuke dingen die ik ga doen. Naar het Nationaal Ballet, Kerst vieren, foto’s schieten…

En jij? Hoe was jouw week? Heb jij nu ook lekker vakantie?

Liefs Anniek

 

 

19 comments on “Join My Life #43”

  22 december, 2014

  Wauw wat een heerlijke diary en mooie foto’s heb je gemaakt. En wat is de broccoli onwijs schattig haha <3 Wat fijn dat de toetsen achter de rug zijn, geniet volop van de feestdagen en alvast al het geluk toegewenst voor in het nieuwe jaar! Veel liefs X


  22 december, 2014

  Leuke week heb je gehad! Geniet van je vakantie! Ik heb helaas volgende week pas vakantie! :(

  Anniek
  22 december, 2014

  Ah, succes, nog even doorzetten!


  22 december, 2014

  Ziet er uit als een leuke week e hè je hebt het wel weer ff gedaan al die toetsen! Jeej :D
  wat tof dat je naar het nationaal ballet gaat, leuk!!


  22 december, 2014

  Wat een leuke week, op het leren na. Ik ben heel benieuwd naar de review over het kaartje met de wifi voor in je camera. Zou wel heel erg handig zijn ^^


  22 december, 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Boerenkool met worst is zo lekker!


  22 december, 2014

  Fijn dat je toetsweek weer voorbij is, geniet van je vakantie <3


  22 december, 2014

  Leuke foto’s! Ah, super nice Sherlock, die wil ik deze vakantie ook nog gaan kijken (:


  22 december, 2014

  Mooie foto’s! Maar…dat busje is toch echt een Citroën en geen Volkswagen. Allebei trouwens wel geweldige klassiekers!


  22 december, 2014

  Oeh cup-a-soup, lekker! Leuke diary :)


  22 december, 2014

  Fijn dat je toetsen achter de rug zijn, trouwens je maakt echt geweldige fotos

  Anniek
  22 december, 2014

  Ah, dankjewel Manon!


  22 december, 2014

  Best balen dat je vijf PTA-weken hebt, ik heb er ‘maar’ vier.


  22 december, 2014

  Heerlijk echt vakantie, dat is toch extra genieten met kerst! Ik ben meer van de hutspot dan boerenkool, maar eigenlijk vind ik de rookworst gewoon het lekkerst:)


  22 december, 2014

  Je hebt er ondanks het leren toch nog een fijne week van gemaakt! Ik zou willen dat ik het kon haha! Ik kijk uit naar je mooie foto’s!


  22 december, 2014

  Ohhh dat honing masker lijkt me super lekker!


  22 december, 2014

  hihi, ik zou ook moeten stoppen van mijzelf om het busje nader te bekijken…echt leuk!


  23 december, 2014

  Woah, dat Volkswagenbusje! <3 Ik moest erg lachen om die broccoliknuffel ;)


  1 januari, 2015

  Hé, wat leuk! Ik zie nu pas dat je mijn brief van mijn Post It project gedeeld hebt – heb nauwelijks tijd gehad om achter mijn laptop te kruipen afgelopen week. Fijn dat je er blij mee bent! Ik ben heel benieuwd naar jouw brief terug! En haha, wat een tof busje op de eerste foto! :)