Join My Life #24 - GlowofbeautyGlowofbeauty

14 juli 2014

Join My Life #24

Yihaa, eindelijk is het vakantie! Afgelopen tijd heb ik er zó naar uitgekeken, en nu is het eindelijk zo ver. Dat moest gevierd worden, en dat heb ik afgelopen dagen dan ook uitgebreid gedaan. Kijk je mee naar mijn wekelijkse overzicht?

Maandag

maandag tim krul doel

Zaterdag hadden we (na een zenuwslopende wedstrijd) gewonnen van Costa Rica, en als ik dan ’s ochtends in de trein zit en deze grote voorpagina zie, dan word ik toch wel een beetje trots. :)

peace maandag

Ik zat maandag midden in mijn toetsweek, en overdag had ik 3 (!) toetsen, die gelukkig best goed gingen. Zodra ik thuis was kon ik weer opnieuw beginnen met leren, dit keer voor geschiedenis. Nog even doorzetten!

havermout met kokos maandag

Met een heerlijk tussendoortje erbij <3

bruine arm maandag

Ja ja, ik begin al een beetje bruin te worden! Hier doet de felle zon alleen een beetje flauw, die laat het net lijken of ik nog heel wit ben… :)

linzen met snijbiet maandag

’s Avonds aten we linzen met verse snijbiet uit onze moestuin, goede combi!

hardlopen met mobiel maandag

Ik heb een hele playlist met Start To Run tracks op mijn telefoon staan, die zijn zó handig! Ik ben inmiddels al bij les 21, nog 9 lessen te gaan en dan kan ik 5 km achter elkaar lopen. Dat lijkt me echt gaaf!

Dinsdag

havermout gezond dinsdag

’s Ochtends at ik een lekker ontbijtje in bed, mijn toetsen begonnen best wel laat. Echt genieten!

nude ooglook dinsdag

Ik maakte een ooglook met een nieuw favoriet paletje van me, die ook nog eens lekker budget is! Als je graag wilt weten over welk paletje ik het heb, laat dat dan even achter in de comments, dan kan ik er altijd nog een artikel over schrijven. ;)

kookboek powerfood dinsdag

In de Bruna zag ik het nieuwe boek van Rens Kroes liggen, en hij is zo leuk! Ik heb hem even ingekeken, en ik zag al een heleboel lekkere, én gezonde recepten staan.

tips gezonde snack dinsdag

Ik heb een nieuwe favoriete snack: appelpartjes dippen in de yoghurt. Het klinkt niet heel erg speciaal, maar de combi van het zoete van de appel en het frisse van de yoghurt is echt te gek!

gezonde havermoutkoekjes dinsdag

Oké, misschien vertoon ik af en toe toch wat leerafwijkend gedrag… #havermoutcookiesmetwittechocoladeenabrikoos

groentelasagne dinsdag

’s Avonds maakte mijn vader groentelasagne, lekker!

nat zadel dinsdag

Dinsdag en woensdag waren erg regenachtige dagen. Dinsdagavond fietste ik (in de regen) naar een nieuw oppasadresje om even kennis te maken en mijn gezicht te laten zien.

conimex woksaus dinsdag

Voordeel aan de zomer: we hebben een overload aan groente in de moestuin, en dus kan ik zoveel groente eten als ik wil . Ik maakte alvast wat lekkere gebakken groente klaar voor mijn lunch de volgende dag.

Woensdag

havermout cacao zaden woensdag

Oké, deze foto is misschien niet moeders mooiste, maar wat ik hier at is echt geweldig. Op een Engelse blog heb ik een heerlijk recept ontdekt voor een soort cacao overnight oats/milkshake, té lekker. Ik ga het recept zeker nog met jullie delen!

mother Goose & grimm strip woensdag

Haha, die onderste is toch best leuk :)

beslag havermout pannenkoekjes woensdag

Yes, woensdag had ik mijn laatste toets, ik moest alleen donderdag nog een mondeling Engels doen. Om mezelf te verwennen maakte ik lekkere havermout pannenkoekjes.

running outfit koud woensdag

Ready to run! Het was wel een beetje regenachtig, dus ik deed een wat warmer truitje aan.

voetbal kijken woensdag

’s Avonds weer voetbal kijken met vriendinnen, gezellig! Wel écht balen dat we verloren hebben van Argentinië, maar nog steeds ben ik super trots op hoe ver ze gekomen zijn. Toch gek, normaal kijk ik helemaal geen voetbal, maar met het WK en het EK wordt ik bloedfanatiek, haha!

Donderdag

donderdag deur open

Donderdagmorgen was het meteen al lekker warm. Meteen maar alvast de deur opengooien, zodat het huis nog lekker kon luchten.

zwart suede loafers donderdag

Donderdagochtend had ik mijn állerlaatste toets: een mondeling van Engels. De mondeling had ik al om kwart voor 9, en om 4 uur zou ik weer afspreken bij school, om met onze vriendengroep naar de bios te gaan en om bij Isabelle te blijven slapen.

kop thee met koek donderdag

Ik ging na mijn mondeling niet tot 4 uur op school wachten, dus ’s middags ging ik nog even naar huis. Toen ik thuis kwam stond deze heerlijke koek op me te wachten!

station houten donderdag

Rond een uurtje of 3 ging ik weer weg. Ik had er heel erg veel zin, lekker de vrijheid vieren! :)

maaltijdsalade ah donderdag

Voordat we met z’n allen naar de bios gingen hebben we nog wat met elkaar gegeten. De een nam pizza, de ander een Subway broodje, en Hillene en ik namen een lekkere maaltijdsalade.

the fault in our starts bioscoop donderdag

Ah, echt íedereen moest huilen tijdens The Fault In Our Stars! Het is dan wel een hele zielige film, maar tegelijkertijd ook een hele goede film. Echt een aanrader.

Vrijdag

grote tuin vrijdag

We bleven met z’n allen slapen bij Isabelle, en zij hebben zo’n gaaf huis! ’s Ochtends werden we wakker met dit uitzicht, niet verkeerd toch?

buiten ontbijten vrijdag

Lekker ontbijten met z’n allen.

voeten in zwembad vrijdag

En daarna hebben we met onze voetjes in het koele zwembad nog een hele tijd doorgekletst.

sprinter vrijdag

Op een gegeven moment werd het dan toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Lekker indutten in de trein, ik was zo moe!

verse bietjes hollands vrijdag

’s Avonds aten we heerlijke verse bietjes uit onze moestuin. Officieel zijn het rode en gele bietjes, maar de gele bietjes worden een beetje overheerst door het sap van de rode bietjes :)

toetje vers fruit vrijdag

En lekker vers fruit, wat ik echt ga missen als de zomer weer voorbij is.

loom armbandje vrijdag

’s Avonds paste ik op bij een nieuw oppasgezin, waar ik van het jongetje van 6 leerde loomen. En o, het is echt net zo verslavend als het scooby doo’en en het vingerhaken van vroeger! Ik zou bijna zelf nog een setje kopen, haha!

Zaterdag

ontbijt op bed gezond havermout zaterdag

Zaterdag kon ik eindelijk een beetje uitslapen, en ik bleef zelfs bij mijn ontbijt nog in bed liggen. Genieten…

swirl toppings zaterdag

’s Middags na het werken was het tijd voor een oude traditie van Dianne en mij: na de laatste schooldag een Swirl halen. En oh, wat was hij lekker, check alleen die toppings al!

swirl ijsje zaterdag

Ik had er een met aardbei- en vanille-ijs, witte chocolade, crunchy stukjes, smarties, aardbei en kiwi. Sorry als je nu honger hebt!

zonnebrillen zaterdag

Ehm ja. We konden het niet laten.

winnende doelpunt nederland wk 2014 zaterdag

’s Avonds was de laatste wedstrijd van Oranje, die ze gelukkig dik hebben gewonnen. Ik ben trots op ze!

Zondag

beschuitje aardbeien zondag

De dag goed beginnen met een beschuitje met frambozen en aardbeien, yum!

gekneusde teen zondag

Oops, blijkbaar ben ik zaterdagavond met voetbal iets té enthousiast geweest… Toen ik op zoek was naar mijn vuvuzela (ja ja, die heb ik nog) stootte ik énorm hard mijn teen, en nu is hij hartstikke dik en pijnlijk. Waarschijnlijk is hij gekneusd, en misschien ook wel gebroken. Nog eventjes afwachten, en anders ga ik naar de dokter. Wel balen nu het net vakantie is!

rabarbercake met slagroom zondag

Mijn moeder bakte een lekkere rabarbercake, lekker!

lekker belegd broodje zondag

Tussen de middag aten we een super lekker broodje met eiersalade, paprika, mosterdblad, bosui en zongedroogde tomaat.

mini producten zondag

Ook gingen we nog even langs bij mijn opa en oma, die net terug waren van vakantie. Ze hadden allemaal leuke miniproducten mee voor mij en mijn zus, zo leuk!

roze witte gerbera's zondag

Wauw, deze bos bloemen staat echt te shinen!

gezonde maaltijdsalade zondag

Maaltijdsalade is een van mijn meest favoriete gerechten, ik was zondag dan ook helemaal gelukkig :)

hele harde regen zondag

Als het zo hard regent, mag je toch eigenlijk zo blij zijn dat je een dak boven je hoofd hebt!

Nu ik dit zit te typen is het 10 over half 9, over een klein halfuurtje begint de finale tussen Argentinië en Duitsland. Ik hoop dat je als je dit nu leest kan zeggen dat Duitsland heeft gewonnen, ze verdienen het echt!

De komende weken heb ik dus lekker vakantie, ik heb zo’n zin in de rust, de tijd die ik heb voor het bloggen, en in het op vakantie gaan! Over dat laatste zal ik je nog meer laten weten, en ook ben ik van plan om misschien een zomerrooster in te gaan voeren op mijn blog, voor een paar weken. Ik zat te denken aan om de dag een artikel, omdat er in de zomer nou eenmaal veel minder mensen blogs lezen. Maar don’t worry, ik heb nog niks besloten, en ik sta voor alles open. Heb jij nog ideeën? Let me know!

Liefs Anniek

 

10 comments on “Join My Life #24”

  14 juli, 2014

  geniet van je vakantie!


  14 juli, 2014

  Jij maakt altijd van die heerlijke foodfoto’s! Leuke week! Behalve het stoten van je teen.


  14 juli, 2014

  Wat een lekker eten allemaal! Krijg ik spontaan weer honger van :) heel mooie foto’s trouwens!


  14 juli, 2014

  Oeh jaloers dat jij wel bruin begint te worden! Ik echt niet haha, leuk artikel weer! :D


  14 juli, 2014

  Leuke week, heerlijk om weer mee te kunnen kijken..
  Groetjes Petra


  14 juli, 2014

  Wat een leuke week! Ik wil die film ook nog heel graag zien!


  14 juli, 2014

  Ziet er uit als een enorm leuke week! ^^


  14 juli, 2014

  Heel leuk verslag met hele mooie foto’s!


  14 juli, 2014

  Leuke foto’s, geniet van je vakantie!


  Lotte
  15 juli, 2014

  Leuke blog heb je. Geniet van je vakantie!