Ik heb een bril! (van Ace and Tate) - GlowofbeautyGlowofbeauty

4 mei 2017

Al tijden liep ik rond met een licht, zeurend hoofdpijntje. Niet iets heel ernstigs, wel vervelend. Daarom besloot ik een paar weken geleden om mijn ogen eens te laten testen. En ja hoor, ik moet aan de bril! Inmiddels heb ik een model uitgekozen en ik laat je vandaag zien hoe hij staat!

Een bril!

Dat hoofdpijntje dus. Daar heb ik al maanden last van. Zoals ik al zei is het niet iets heel ernstigs, maar het is wel een beetje irritant. Eerst dacht ik dat ik te weinig dronk en dat ik daardoor die hoofdpijn kreeg. Maar na een tijd lang heel veel water gedronken te hebben, bleef de hoofdpijn.

Een paar weken geleden kreeg ik plotseling een ingeving: ‘misschien zijn het wel mijn ogen!’. Ik besloot een oogmeting te laten doen, en inderdaad: ik had een hele lage verziendheid (plus) en iets meer astigmatisme. Dat laatste heet ook wel een cilinderafwijking van het oog. Dit is niet ‘plus’ of ‘min’, maar hierbij is het hoornvlies niet helemaal rond maar meer ovaal.

Kortom: tijd voor een bril! Dat zou me af moeten helpen van de hoofdpijn!

Ace and Tate

Ik zocht mijn bril uit bij Ace and Tate, een online winkel met ook een aantal ‘echte’ vestigingen. Hier had ik ook mijn oogmeting laten doen en ik vond dat ze erg leuke brillen hadden! Ik ben ook nog even bij andere brillenwinkels gaan kijken, maar daar kon ik niets vinden wat ik écht leuk vond.

Hierboven zie je het model wat het geworden is! Het montuur is redelijk rond en is mat goud. Ik vind ‘m zo mooi! Voor de mensen die geïnteresseerd zijn: het is het model Neil in de kleur Satin Gold.

Af en toe

Hoewel ik in de verte alles íets onscherper zie, kan ik gelukkig nog prima zien zonder bril. Ik hoef de bril dan ook niet altijd te dragen, alleen op momenten waarop ik geconcentreerd moet kijken. Denk aan een college, achter de computer, als ik aan het lezen ben…

Dit vind ik zelf ontzettend fijn. Mijn bril wordt hierdoor echt een extraatje en ik hoef mijn bril niet altijd te dragen. Het is dus niet erg als ik mijn bril een keertje vergeet, het enige wat er kan gebeuren is dat ik een beetje hoofdpijn krijg!

En oh, over die hoofdpijn: die heb ik inderdaad veel en veel minder nu ik mijn bril draag!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe bril! Wat vind jij van dit model?

Liefs Anniek

 

18 comments on “Ik heb een bril! (van Ace and Tate)”

  Miriam
  4 mei, 2017

  Mooie bril, staat je goed!


  4 mei, 2017

  ooh, dat model staat je echt zo goed! Zo mooi vintage, maar ook wel heel stoer eigenlijk. Liefs!

  Anniek
  4 mei, 2017

  Wat lief Silke, dankjewel! <3


  Linda
  4 mei, 2017

  Staat je erg leuk!


  4 mei, 2017

  Wat een supermooie bril! Staat je ook echt goed<3

  Anniek
  4 mei, 2017

  Dankjewel Emma, zo lief! <3


  4 mei, 2017

  Het staat je echt heel tof deze bril!


  4 mei, 2017

  Hij staat heel mooi, echt een soort accessoire.


  4 mei, 2017

  Staat je echt heel erg goed. Mooie brillen heeft Ace & Tate he? :D

  Anniek
  4 mei, 2017

  Ah, dankjewel! Lief! En ja, ik spotte zóveel leuks bij Ace & Tate, echt een fijne winkel!


  4 mei, 2017

  Wat een mooi exemplaar! Hij staat je ook echt super! <3


  4 mei, 2017

  Is dat die winkel die in Utrecht zit, of is dat weer een andere winkel? Wel een hele gave bril zeg! :)


  5 mei, 2017

  Wauw, deze bril staat je echt supergoed! Soms wens ik dat ik ook slechtziend ben zodat ik ook een bril kan dragen hihi. Maar wel goed dat je hoofdpijn beter is! Liefs, XXX


  5 mei, 2017

  Wat een super gave bril! Hij staat je goed zeg!


  6 mei, 2017

  Oeh, Anniek, hoe leuk is ‘ie zeg! Ik kon me niet meteen inbeelden hoe een bril op jouw koppie zou zijn, maar wat staat ‘ie je goed! ((: Kei mooie foto’s heb je trouwens genomen. ((:


  6 mei, 2017

  Oh wat een prachtige bril, het montuur staat je heel goed!


  9 mei, 2017

  Staat je heel goed! Ik heb vorige week een nieuwe bril en een nieuwe zonnebril gekocht, nog even afwachten wanneer deze binnenkomen!

  Anniek
  11 mei, 2017

  Oeh zo spannend, vet leuk!