Mooie herfstplaatjes schieten. Met een snotneus. - GlowofbeautyGlowofbeauty

29 november 2015

herfstfoto's

Herfst. ’s Ochtends vroeg. Zaterdag, een week geleden. Ik zette mijn voet buiten de deur, voelde wat kleine spettertjes op mijn gezicht neerkomen, en GENOOT.

Vorige week besloot ik mét een flinke snotneus, zoals het hoort in de herfst, naar buiten te gaan. Inclusief een camera om mijn nek, zakdoekjes in mijn jaszak en een stel stevige stappers aan mijn voeten. De herfst opsnuiven, vastleggen. En nu met jou delen. Geniet je met me mee?

herfst

Herfst. You hate it or you love it.

Of ik bij de haters of de liefhebbers hoor? Heel eerlijk: aan het eind van de zomer had ik er écht geen trek in. Al die regen, de kaal wordende bomen en gure winden… Van mij mocht dat warme zonnetje nog wel even blijven. 

Toen de herfst echter steeds dichterbij kwam, besloot ik dit jaar te gaan proberen zoveel mogelijk te genieten van de herfst. Of nee, niet te proberen, te DOEN! Met een positieve mindset wordt het leven, en ook de herfst, zoveel leuker. Dus ja, ook van de regen heb ik (meestal :) ) genoten. En van de blaadjes, de zonsondergangen, en de harde wind.

herfst besjes

eendjes

herfstboom

dode blaadjes

bomen

Nu het alweer bijna tijd is voor een nieuwe seizoenswisseling leek het me fijn om naar buiten te gaan, en de laatste herfstblaadjes vast te leggen. Om mijn toekomstige heimwee naar de herfst alvast een beetje in te kunnen perken, door iets te maken waar ik over een paar maanden weer op terug te kijken: deze foto’s.

herfst blaadjes

vogelhuisje

herfstblaadjes

winter besjes

En nu op naar de winter, waar ik eigenlijk een beetje tegenop zie. Die snijdende kou, ieeh! Maar hé: net zoals ik tegen mezelf zei in het begin van de herfst: ik ga extra hard genieten van datgene wat wél leuk is aan de winter. Dus, warme, knusse avondjes op de bank (met chocomel!): here I come!

Herfst en winter: yay or nay?

Liefs Anniek

 

24 comments on “Mooie herfstplaatjes schieten. Met een snotneus.”

  29 november, 2015

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik ben niet zo dol op de herfst zelf, maar wel op de prachtige natuur en het licht.


  29 november, 2015

  Wauw, Anniek. Wat een mooie foto’s! Stiekem ben ik toch een beetje jaloers op jouw fotografie skills. hihi


  29 november, 2015

  Wat kan je toch hele mooie foto’s maken! Ziet er super uit. Ik vind de herfst leuk, tot op het punt dat het teveel begint te regenen en de blaadjes op de grond vies worden (deze week dus). Nu is het tijd voor een laagje wit dat dat alles weer bedekt. Bring it on ;-)! X

  Anniek
  1 december, 2015

  Yup, inderdaad, hélemaal mee eens: van mij mogen die natte blaadjes nu ook wel weer vervangen worden door een wit laagje! Dat betekent wel dat het dan eerst eigenlijk veel te koud moet worden, maar sneeuw is wel zó betoverend!


  29 november, 2015

  Yay voor chocomelk, maar nay voor dat stomme weer, bah! Je hebt dan echt meteen geen zin nog de deur uit te gaan, haha. Leuke foto’s hoor alweer, maar dat hoef ik je vast niet meer te vertellen :D


  29 november, 2015

  Jij maakt zulke mooie foto’s hè! Zou soms wel willen dat ik dat zo goed zou kunnen :-)

  Na bijna elke dag kletsnat geregend te zijn en amper vooruit te komen op m’n fietsje, moet ik zeggen dat het wel extra fijn is om met een dekentje en een warme trui voor de openhaard te zitten. Het fijne stukje van de herfst/winter <3


  29 november, 2015

  Prachtige foto’s maak je zeg! En ja, de herfst kan prachtig zijn, vooral met die heerlijke laagstaande zon. De winter zie ik ook een beetje tegenop, maar met Kerst in het vooruitzicht komt het wel goed ☺️


  29 november, 2015

  Prachtige foto’s, heerlijk om te zien!


  29 november, 2015

  Wauw, wat een heerlijke foto’s om doorheen te scrollen! Ik vind de herfst nooit zo heel erg, maar de winter ben ik zelf wel minder fan van.. de sneeuw, gladheid, koude dagen:P


  29 november, 2015

  Wat een mooie gemaakte foto’s allemaal, Anniek! Mijn outfitpost, die jij hebt geschoten, staat trouwens weer online! ;-) X

  Anniek
  29 november, 2015

  Dankjewel Fleur! <3 En oeh, leuk, ik ga meteen even een kijkje nemen! :)


  29 november, 2015

  Wauw zelfs met een snotneus kan je prachtige fotos maken , hihi x


  29 november, 2015

  Ik ben een najaar/winter persoon! Heerlijk dat ik geen korte broeken meer aanhoef maar lekker comfy de deur uit kan gaan, hoewel ik op z’n tijd ook wel ontzettend kan genieten van die warme zonnestralen! Ik denk dat ieder seizoen zijn voordelen heeft!


  29 november, 2015

  Oh erg mooie foto’s Anniek. Ik heb er ook al een aantal geschoten, want zoals je zegt, voor j het weet is het voorbij en dan heb je tenminste nog iets waar je je aan kan vastklampen, hihi. Ik ben echt zo’n herfstliefhebber dus ik ben al met een bang hartje aan het wachten tot het gedaan is, meh..


  29 november, 2015

  Wow, die 2e foto is echt prachtig! Naja, eigenlijk gewoon allemaal hihi.

  xoxo


  29 november, 2015

  De herfst is helemaal prima, zolang het maar niet dagen achtereen stormt of regent.


  29 november, 2015

  Wauw, mooie foto’s! Ik hou wel van herfst, alleen de winter is écht te koud.


  29 november, 2015

  AAh, wat een sfeervolle foto’s!


  29 november, 2015

  Ik ben dol op de herfst en op je mooie foto’s! Mag ik vragen welke instellingen je vaak gebruikt qua diafragma en sluitertijd? Erg mooi!

  Anniek
  1 december, 2015

  Dankjewel Mieke! Qua instellingen varieer ik bij zo ongeveer elke foto weer, maar om de achtergrond wat vager te maken (wat ik vaak erg mooi vindt!) zorg ik dat ik een zo laag mogelijk diafragma heb!


  30 november, 2015

  Heerlijke foto’s, de herstsfeer is heel fijn aanwezig! :)

  xx


  1 december, 2015

  Die tweede foto vind ik erg mooi! De herfst is zo leuk wanneer de bladeren van die mooie kleuren krijgen. Jammer dat alles nu al van de bomen is. En de regen is ook een minpuntje.. Ik ben benieuwd wat de winter ons brengen gaat.


  1 december, 2015

  Wat een mooie foto’s!
  xx


  5 december, 2015

  Wauw, ik vind het zo mooi allemaal! En je maakt ook zulke onwijs mooie foto’s!! :-D