Happy speckle's, soft suède & blocked fabric - GlowofbeautyGlowofbeauty

18 december 2014

anniek andringa 1

IK – KAN – NIET – ZONDER – MIJN – WARMHOUDSTUFF. Maar dan ook echt niet. Ik ben een koukleum tot de max, en zodra de temperatuur de nul graden nadert, ben ik helemaal warm ingepakt. Vandaag laat ik jullie mijn zéér favoriete winteressentials zien, can’t without!

blocked sjawl

Blocked

Je hebt hem waarschijnlijk al weleens voorbij zien komen, deze sjaal. Als ik moet kiezen uit de drie items die ik vandaag aan jullie laat zien, is dit uiteindelijk nog wel mijn meest onmisbare item. Ik vind het altijd heel naar als die koude, snijdende wind zo via je kraag naar binnen waait, brr. Een lekkere dikke sjaal kan dit gelukkig voorkomen.

Deze sjaal komt van de Primark, en toen ik daar laatst toevallig nog eens was, zag ik hem nog hangen, hij is dus nog te koop! Hij is onwijs zacht, en de stof lijkt van zichzelf wel warmte te geven, heerlijk. Ook past hij bij heel veel soorten jassen door zijn neutrale kleuren. Het is écht een aanrader!

7 euro bij de Primark

muts

Happy Speckle’s

Tot voor kort was ik niet echt een mutsenmens. Mutsen kunnen hartstikke tof zijn, maar het is iets minder tof als je op school je muts afdoet, en ziet dat je haar alle kanten op piekt, en dat al die pluizige sprietjes samen een soort vogelnest vormen. Op jouw hoofd. Dat hoort niet.

Tsja, waarom ik deze muts dan heb? Laatst kwam ik hem tegen toen ik samen met een vriendin in de I AM stond. Ik paste hem even, gewoon voor de leuk. 10 minuten later liep ik de winkel weer uit. Mét een muts. Ja hoor, bedankt lieve vriendin Dianne… ;)

originele muts

Maar eigenlijk ben ik er stiekem toch wel heel blij mee. Want geef toe: hij is echt té cute! Niet zo’n standaard model in een standaard kleurtje, maar lekker origineel. Hij is een heel licht roze/wit, met allemaal gekleurde spikkeltjes erop. Én hij heeft een grote pluim bovenop, ook leuk.

7,95 bij de I AM, ook in babyblauw en zalmroze

handschoenen hema

Coming…

Dan iets waar ik al 2 weken mijn ogen strak op gericht houdt, maar wat ik maar niet te pakken krijg: deze fijne handschoenen van de Hema. Toen het een paar weken terug zo ontzettend koud was en ik zonder handschoenen op de fiets zat, besefte ik dat ik de winter zo niet door zou komen. Niet met de combinatie winterhanden (soort koude allergie) + geen handschoenen.

Bij de Hema zag ik deze leuke bruine suède handschoenen liggen. Ze zien er zo een beetje saai uit, maar wat je op deze foto niet ziet, is dat ze van binnen een lekker warm en zacht bontje hebben, en dat ze onwijs dik en fijn zijn.

Probleem: ik heb te grote handen! Telkens hebben ze in het Hema filiaal bij mij in de buurt alleen maar maar S. Waar ik normaal kleine maatjes nodig heb, heb ik voor mijn handen toch echt minimaal een maatje M nodig. Ik blijf het handschoenenschap in de Hema in de gaten houden, stay tuned…

Suède handschoenen voor 15 euro bij de Hema

En dat waren ze alweer, mijn fashion winter essentials! Nu nog even wachten tot het écht koud wordt ;)

Wat is voor jou deze winter onmisbaar op mode-gebied? Ik ben benieuwd!

Liefs Anniek

 

 

 

 

20 comments on “Happy speckle’s, soft suède & blocked fabric”

  18 december, 2014

  Ik kan ook echt niet zonder sjaal!


  18 december, 2014

  De sjaal en muts zijn in ieder geval al super leuk! Hopen dat je de handschoenen nog weet te veroveren. Ik kan ook al niet zonder m’n flanellen sjaal van H&M :)


  18 december, 2014

  Sjaal en handschoenen!


  18 december, 2014

  Koukleum to the max! Ik heb thermosokken gekocht bij de action, €0,99 en ideaal!!!!!


  18 december, 2014

  die handschoenen zien er inderdaad fijn uit!
  Ik kan nu ook echt niet zonder mn sjaalen en alles hoor haha :D


  18 december, 2014

  Ik vind je sjaal mooi!


  18 december, 2014

  Die sjaal is echt leuk! Elke dag moet ik op de scooter naar mijn werk, dus beenwarmers, regenbroek, dikke wanten, muts, sjaal, dik vest onder mijn winterjas. Tja ik ben een koukleum haha. liefs x

  Anniek
  18 december, 2014

  Haha, welkom bij de club ;)


  18 december, 2014

  Wat leuk om te zien! Die sjaal is zo mooi, ik hoop dat hij er nog is als ik naar de Primark ga volgende week. Zulke handschoenen heb ik van Hema, zo fijn! Al is het nu zo’n 10 graden en vind ik het niet nodig om me winters aan te kleden. X


  18 december, 2014

  Sjaal zeker weten! Ik heb helaas geen mutsenhoofd…


  18 december, 2014

  Wat een mooie sjaal! Ik ben ook een ontzettende koukleum en ga de laatste tijd ook niet meer zonder sjaal de deur uit. Leuk artikel!


  18 december, 2014

  Als het vriest, draag ik handschoenen met wanten erover. Erg hè?


  18 december, 2014

  Mooie spullen! Ik kan ook echt niet zonder mijn sjaal en handschoenen. Mijn handschoenen lijken op die van jou, ze komen ook van de Hema, maar dan van vorig jaar.


  18 december, 2014

  Ah wat een leukerds! Kun je die handschoenen trouwens niet online bestellen bij HEMA? Dan hoef je niet elke keer langs het schap haha!


  18 december, 2014

  Ik kan ook echt niet zonder sjaal en soms mijn muts. Brrr hier nog een koukleum.


  18 december, 2014

  Die muts is echt heel erg leuk, zelf kan ik ook niet zonder een sjaal, maar een muts heb ik bijna nooit op


  18 december, 2014

  wat een leuke outfit en die sjaal vind ik erg leuk!


  18 december, 2014

  Leuke sjaal! Ik kan ook niet zonder een sjaal of handschoenen het huis verlaten.


  18 december, 2014

  Toffe foto’s Anniek! Ik vind je sjaal echt heel gaaf!


  20 december, 2014

  Ahhh, die muts! Mooi :D