JML #65 / event Ici Paris, Starbucks, bunkers - GlowofbeautyGlowofbeauty

25 mei 2015

Join my life 65

Goeiemorgen! Een nieuwe, stralende week is weer aangebroken, en lacht ons tegemoet. Zou ‘ie de vorige week kunnen overtreffen? Ik ben benieuwd, ik heb namelijk zo genoten de afgelopen dagen! Van het event van Ici Paris met allemaal andere lieve bloggers, van mijn nieuwe All Stars, van het nieuwe weekschriftje van Flow, van outfitshoots, en van nog veel meer. Vandaag neem ik je gezellig mee!

relaxen bank

Brr, wat begon de week koud zeg! Waar ik nu, op zondag, lekker in het zonnetje zit te schrijven, kroop ik maandag met een warm vest op de bank. Beetje school, beetje bloggen, beetje relaxen… Prima!

havermout

Natúúrlijk met een lekker havermoutje erbij. Afgelopen week heb ik mezelf trouwens aangeleerd om mijn havermout zonder suiker te eten. Het is even wennen, maar eigenlijk is het net zo lekker en natuurlijk net wat gezonder. Bevalt me best goed! (Op deze foto nog met suiker :) )

shoplog mei

Deze week kwam mijn shoplog online, vol met gave zomeritems! Superleuk om jullie lieve reacties te lezen, ik vond het ook heel leuk om weer eens een video online te zetten, al ging het een beetje mis ^^ Je kan hem hier terugkijken, mocht je hem gemist hebben!

offline

Wow, Teskuh.nl is opeens offline! Hebben jullie hetzelfde probleem als je www.teskuh.nl intypt? Ik krijg al een week dit bovenstaande scherm te zien! Het zou toch niet waar zijn dat ze hem bewust offline heeft gegooid…

urban decay

Dinsdag ging ik naar een event van Ici Paris XL. Heel gezellig, want we hadden met een groepje meiden op station Amsterdam afgesproken, waarvandaan we samen naar het event liepen. Leuk om iedereen eens in real life te zien, superleuke meiden allemaal! Enne, een van de toppers was toch wel Urban Decay hoor… Vanaf morgen in de webshop van Ici Paris, en vanaf 25 juni in de Ici Paris in de Kalverstraat!

julia's

Daarna nog even langs de Julia’s om een pasta te halen. Al ging ik zelf voor mijn home made salade die ik mee had genomen :)

veldbloemen insta

Waar ik echt vrolijk van werd deze week? Van deze prachtige bloemetjes, vers uit onze eigen tuin! Of nou ja, ook een beetje fluitekruid vanaf de slootkant erbij. Voor een vrolijk boeketje hoef je helemaal niet naar de bloemist!

flow weekly

De Flow vind ik echt een heel tof tijdschrift, en nu heeft Flow ook haar ‘weekschriftjes’ gelanceerd. Elke week komt er een nieuwe uit, met verhaaltjes, tips, to-do- en boodschappenlijstjes. Heel leuk, en ze kosten maar 99 cent!

springrolls recept

Ik poste het recept van deze springrolls, die ik een tijdje geleden had gemaakt. Nu ik ze zie heb ik meteen zin om ze opnieuw te maken, zooo lekker! Wel een beetje gek met dat doorzichtige rijstvel wat je moet gebruiken, maar de smaak is top. En ik zou me serieus nog wel uren kunnen vermaken met het vouwen van die rolletjes, echt leuk om te doen :)

starbucks frappuccino

As you know zitten er een heleboel havo 5’ers en vwo 6’ers op dit moment te strijden voor hun examens. Gelukkig ben ik zelf nog niet aan de beurt (pfoe!), maar mijn goede vriendin Dianne wel! Ze heeft er echt knetterhard voor gewerkt (topper!), en donderdag sloten we het af met een bezoekje Starbucks. Dit was mijn eerste keer Starbucks, en nu snap ik waarom mensen er zo graag komen… Ik had de Caramel Cream en de Strawberry Frappuccino (gratis erbij gekregen!), en ze waren delish.

starbucks anniek dianne

<3

bunkers

Zaterdag ging ik weer foto’s maken met paps, en oh, het was gewoon een ware workout! Uiteindelijk hebben we wel meer dan 20 kilometer gefietst, waarvan de helft tegen de wind in. Maar, het was het waard. De plek waar we terecht kwamen was prachtig. Soon more!

pannenkoeken taart

Haha, mijn moeder vond de pannenkoekentaart met aardbei en rabarber van vorige week zo lekker, dat ze hem gewoon nog een keertje gemaakt heeft! Genieten :)

lunch broodjes

Ik ging op zondag aan de slag met lekkere broodjes voor tussen de middag.

oud recept

Van de moeder van een vriendin kreeg ik dit oude, vergeelde, slappe papiertje met een ge-wel-dig recept erop. Kan je je die appel/notentaart van een paar weken terug nog herinneren, die ik liet zien in een Join My Life? Het recept is nu dus in de pocket, wordt vervolgd!

was drogen

En nu zit ik hier in het zonnetje te genieten van de knalrode lak op mijn nagels, van mijn shirtje die ik net gewassen heb (1: beschuitje met aardbeien laten vallen 2: m’n abrikozentaartje. Familietrekje :) ) en die gewoon buiten kan drogen, en van alle bloemen om me heen. Wat is de lente toch mooi!

Komende week heb ik het behoorlijk druk met school. Presentaties, PO’s, toetsen… Gelukkig heb ik ook nog een hele bende foto’s klaarstaan waar ik lekker mee aan de slag kan gaan!

Waar heb jij van genoten deze week?

Liefs Anniek

 

26 comments on “JML #65 / event Ici Paris, Starbucks, bunkers”

  25 mei, 2015

  Ziet er uit als een leuke week, mooie foto’s heb je gemaakt :)


  25 mei, 2015

  Wat een fijn weekje! Het ICI Paris XL event was inderdaad leuk, wat een mooi merken kwamen er voorbij. En ik ben voor een broodje kip na afloop gegaan, ik moest echt rennen om mijn trein te halen, dus ik heb snel zo’n broodje gescoord. Een hapje van Julia’s klinkt ook wel erg lekker!


  25 mei, 2015

  Wat een super leuke foto’s zitten hiertussen!


  25 mei, 2015

  Leuk weekje gehad dus :-) En wat een geweldige foto’s!
  Liefs


  25 mei, 2015

  Hmmm lekker fooood! Enneh, de site van Teske werkt bij mij gelukkig gewoon :-)


  25 mei, 2015

  Die pannenkoekentaart ziet er zo lekker uit, omg! Ik ga meteen even kijken op de site van Teskuh..


  25 mei, 2015

  Wat een toffe week. Ik vind de bloemetjes ook zo fijn. Een hele hoop natuur waar je de deur bijna niet voor uit hoeft. Succes deze week!


  25 mei, 2015

  Ik vind die flow week schriftjes echt ontzetten leuk!


  25 mei, 2015

  wat een heerlijke week! en die taart….. jammie!!!!!!


  25 mei, 2015

  Wat een leuke foto’s! Die pannekoekentaart ziet er heerlijk uit.


  25 mei, 2015

  Wat een leuke foto’s! Die pannekoeken zien er heerlijk uit!


  25 mei, 2015

  Wat een top week heb je achter de rug, ik krijg spontaan zin om te eten ook! Ik heb enorm genoten van het lekkere weer gisteren! :)


  25 mei, 2015

  Wat een hoop leuke foto’s, super tof ook dat event! Succes met school.


  Annelie
  25 mei, 2015

  Super leuk artikel! dat van teske’s site heb ik ook! echt stom.


  Klaske
  25 mei, 2015

  Leuk weekoverzicht! En de site van teske doet het bij mij ook niet… :(


  25 mei, 2015

  Teskuh.nl is hier gewoon te bereiken!


  Saar
  25 mei, 2015

  De site van Teske doet het bij mij wel gewoon, raar dat jij dat beeld krijgt. Maar ze is dus niet offline :-)


  25 mei, 2015

  Oeehh leuke week gehad! Ik kan trouwens wel gewoon weer op Teskuh.nl :)


  25 mei, 2015

  Ik ‘ontdekte’ die flow Weekly’s toevallig ook een tijdje geleden, ik had ze wel al eens gezien, maar nog nooit echt van dichtbij bekeken!


  25 mei, 2015

  Ik ben zo ontzettend benieuwd naar je foto’s van die locatie! Echt waar, haha. Die foto van die bloemen is trouwens prachtig, hoe blijf je het toch doen :) Leuke week alweer!


  25 mei, 2015

  Leuke foto’s en blog heb je! Ik kwam net toevallig op je blog terecht!
  XX

  Anniek
  25 mei, 2015

  Ah, thanx, wat lief van je! Leuk om te horen :)


  25 mei, 2015

  Die pannenkoekentaart, wat een top plan. Die wil ik binnenkort ook eens gaan maken, ziet er heerlijk uit :)


  25 mei, 2015

  Wat een vrolijke foto’s! :) De week-schriftjes van Flow zijn er trouwens al een hele tijd hoor! Sinds september vorig jaar. Maar ze zijn inderdaad super leuk. :) X

  Anniek
  26 mei, 2015

  Echt waar? Oh, wat grappig! Dan heb ik waarschijnlijk een wat ouder nummer gelezen laatst, waarin stond dat ze nieuw in de winkel lagen, oops! :) Bedankt voor de opmerking ;)


  25 mei, 2015

  Wat een heerlijk weekje! Gaaf dat je weer naar een event bent geweest en ook zo leuk dat je voor het eerst bij de starbucks bent geweest.
  En al die food foto’s …