JML #98 / Kantoor in Amsterdam, brood bakken, hepatitis A - GlowofbeautyGlowofbeauty

8 februari 2016

join my life 98

Toch wel een tikkeltje zenuwachtig dwaalde ik dinsdag rond op een industrieterrein in Amsterdam. Op zoek naar het gebouw waar mijn mogelijk toekomstige opdrachtgever zijn kantoor heeft (aaahh zo spannend!). Ook kreeg ik mijn PWS cijfer deze week, genoot van verse homemade broodjes, haalde een prik en… En meer :) Kijk je mee?

versgebakken brood

Alright. Ik begin vandaag met de nieuwe hobby van mijn moeder, waar ik keihard van aan het meeprofiteren ben: brood bakken. Het broodje hierboven is een grof volkoren brood, met een heerlijk knapperig korstje. Het allerlekkerst als ‘ie net uit de oven komt, en dan met een likje jam! :O

boek

Ik heb deze week ook weer lekker veel gelezen! Ik ben nu begonnen in het boek ‘De donkere kamer van Damokles’, voor het vak Nederlands. Echt zo’n klassieker die je gewoon een keer gelezen móet hebben.

metrostation

Dinsdagmiddag, half 12. Ik zag ‘m wegrijden voor mijn neus: de metro in Amsterdam. joepie

hotspot

Waarom ik onder schooltijd in Amsterdam rondliep? Je kon het al een beetje lezen in de inleiding van dit artikel: ik had er een afspraak op het kantoor van een mogelijk nieuwe opdrachtgever!

Na een lang en gezellig gesprek én een rondleiding door het ge-wel-di-ge kantoor (echt, zó onwijs leuk!) hebben we de knoop doorgehakt: ik ga het doen. Super spannend, maar wel heel erg tof. Ik kan je er nu nog niet al te veel over vertellen, behalve dat het behoorlijk groots en awesome is :D Later meer!

bouwval

oude flats

Terwijl ik door Amsterdam liep kwam ik een bouwterrein tegen met een paar supertoffe vervallen huizencomplexen. Het liefst zou ik nog een keer terugkomen, over het hek klimmen, en er een shoot doen. Gaat ‘m niet helemaal worden denk ik, maar toch, lijkt me gewoon leuk.

gegrilde groente

Gegrilde groentjes!

anniek lach

Ik maakte deze week ook weer foto’s met Fleur, en oh, het resultaat van deze shoots is echt heel leuk. Ik ga nog niet teveel verklappen (wat een geheimen in deze Join My Life zeg), maar er kwam een bijzondere gast meeshooten :)

eendjes voeren

Er kwam ook weer een outfitpost online deze week. Bedankt voor al jullie lieve reacties hierop <3 Ik vond het resultaat zelf ook echt leuk geworden!

rijstepap toetje

Mijn opa en oma waren een dagje naar Duitsland gegaan, en yes: ze hadden wat Duitse rijsttoetjes meegenomen! YUM. Heel erg bedankt lieve opa en oma <3

pleister

Komende zomer ga ik, net als vorige zomer, weer naar Roemenië om daar kinderwerk te gaan doen. Deze week kreeg ik mijn tweede hepatitis A vaccin. Ben ik meteen voor 25 jaar beschermd!

art werkjes

Gisteren postte ik een artikeltje met al mijn werkjes van de afgelopen maand!

zentangle

In dat artikel kwamen vooral waterverf/inkt werkjes aan bod. Iets anders leuks: deze ‘zentangle’ van mijn moeder! Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd, maar ik vind het er wel heel tof uitzien. Lekker ontspannen om te doen ook, al die patroontjes maken.

baklava

Mijn vader nam vrijdagavond een grote schaal met baklava mee naar huis. Van de Turkse supermarkt inderdaad. Lekker joh!

narcis

En dan als laatste deze prachtige narcissen, die nú al uit zijn gekomen. Bizar toch, zo aan het begin van februari?!


Over precies een week begint mijn toetsweek. En yup, dat betekent even heel hard aan de slag gaan komende week. Echt veel zin heb ik er niet in, ik kan zo ontzettend veel leukere dingen bedenken om mee bezig te zijn! Maar hé: dit wordt alweer de één-na-laatste toetsweek, vanaf nu is het aftellen tot mijn examens! (en vooral tot de vakantie die daarna volgt)

En oh ja, nog even over mijn PWS: ik heb een 8, yay! :D

Wat was jouw hoogtepuntje van vorige week?

Liefs Anniek

 

41 comments on “JML #98 / Kantoor in Amsterdam, brood bakken, hepatitis A”

  8 februari, 2016

  Ik ben benieuwd wat je geheime project is haha. En alvast hee veel succes met leren voor de toetsweek! Gelukkig heb je al een heel mooi cijfer voor je PWS.


  8 februari, 2016

  Ik ben iedere keer weer onder de indruk van jouw foto’s. Je hebt echt een heel goed oog voor compositie en echt een eigen signatuur. Knap!


  8 februari, 2016

  Baklava, daar heb ik nu zoo veel zin in gekregen! Heerlijk is dat :D je werkjes vond ik erg mooi. Succes met de toetsen! Mooie foto’s weer trouwens.


  8 februari, 2016

  Haha ik vind baklava er eigenlijk zó gek uit zien! Ik heb het stiekem ook nog nooit gekeken, misschien helpt dat ook niet erg mee. Wat cool dat je een nieuwe opdracht in de wacht hebt gesleept: ik ben heel benieuwd wat het in zal houden en wat je allemaal mag gaan uitspoken. Wat mooi trouwens dat je naar Roemenië gaat met zo’n goed initiatief; petje af, ik zou willen dat ik dat durfde! Fijne week! Liefs, Stella.

  Anniek
  9 februari, 2016

  Ja klopt, het ziet er ook eigenlijk helemaal niet lekker uit, baklava. Maar geloof me: het is heerlijk :) Bedankt voor je lieve reactie!


  8 februari, 2016

  oh je weet de spanning op te bouwen zeg haha. Ben heeel benieuwd :)


  8 februari, 2016

  Heee was je bij B. Amsterdam? ;) Ik herken het gebouw, haha. Ben heel benieuwd naar je opdrachtgever en opdracht! Je weet de spanning goed op te bouwen. En zo’n zentangle is zo leuuuuk!!

  – Saskia

  Anniek
  9 februari, 2016

  Ja, B. Amsterdam inderdaad, goed gezien! ;)


  Cindy
  8 februari, 2016

  Hoi!
  Ik vroeg me af of je je loopschoenen soms nog aantrekt?
  Groetjes


  8 februari, 2016

  Wauw een 8, wat goed! Ik ben benieuwd naar de opdracht waarvoor je in a’dam was!


  8 februari, 2016

  Spannend !


  8 februari, 2016

  Jaaa, narcissen <3. Het is echt net lente. En wat spannend, die nieuwe samenwerking. Ben er heel benieuwd naar! Fijne nieuwe week!


  8 februari, 2016

  Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe opdracht, spannend!
  En wat goed zeg, die 8!
  Een hele fijne nieuwe week :)


  8 februari, 2016

  Super goed, je PWS cijfer! Ook super tof van die nieuwe opdrachtgever. Ik ben erg benieuwd hoor! Haha, en toevallig heb ik ook vorige week mijn herhaalvaccinatie gehaald van Hepatitis A, alleen kreeg ik ook B er bij. Tof dat je weer naar Roemenië gaat!


  8 februari, 2016

  Gefeliciteerd met je cijfer! En ik ben wel heel benieuwd wat voor project je gaat doen bij je nieuwe baan. Ik ga snel je werkjes bekijken, die had ik nog niet gezien! ^^


  8 februari, 2016

  Vandaag had ik ook zo’n ‘net gemist’-situatie, alleen het was bij mij de bus. Gelukkig ging er kort daarna nog een bus naar de goede plaats.


  8 februari, 2016

  Oh, best normaal hoor die narcissen, hier staan ze al in bloei sinds januari, haha. Hoe gek? (Ook best rot want misschien komt er dan een kale zomer zonder bloemetjes..) Zoveel geheimpjes, haha, ben wel benieuwd naar wat die opdracht precies gaat inhouden! (: (Ik hoop eerlijk gezegd wel dat je ooit eens een shoot kan doen bij die vervallen huizencomplexen, hoe mooi moet de lichtinval daar wel niet zijn?!)

  Anniek
  9 februari, 2016

  Wauw, zo lang al? Tof! De krokusjes komen hier ook net boven, zo leuk :) En ja, stiekem wil ik echt nog een keer terug naar de vervallen gebouwen…


  8 februari, 2016

  Wat spannend die geheime plannen in Amsterdam. Ik ben héél benieuwd. :) En wat een prachtig cijfer voor je PWS: Gefeliciteerd, zeker iets om trots op te zijn. Een hele fijne nieuwe week gewenst. <3


  8 februari, 2016

  Volgens mij heb ik het al vaak geschreven hier, maar jouw stijl in je foto’s is zo gaaf! En ik vind dat je altijd zo zo stralend op foto’s staat. Super leuk!


  8 februari, 2016

  Wow, een 8 voor je PWS, wat knap van je zeg! Oh ik ben benieuwd naar die grote nieuwe opdracht ! En je speciale gast in je shoot! Inderdaad veel geheimpjes! Spannennnd!


  8 februari, 2016

  Ik ben echt benieuwd naar je project en oh je fotos zijne weer zo mooi


  8 februari, 2016

  Oeh ik ben wel heel benieuwd naar al je geheimpjes! Het ziet er uit als een heel fijn weekje. Voor mijn gevoel voer ik echt niets uit, haha.


  8 februari, 2016

  Je maakt ons wel heel nieuwsgierig zo, haha! Ben benieuwd naar die grote opdracht(en) :)


  8 februari, 2016

  Wat een heerlijke week en wat maak jij toch altijd leuke foto’s! Ik was afgelopen week vrij en heb veel gesport en dingen bedacht voor mijn blog. Succes met leren voor je toetsweek!


  8 februari, 2016

  Aah, weer baklava! Ik krijg steeds honger van al die mooie plaatsjes die je daarvan schiet én al het andere lekkere eten trouwens! Dat brood ziet er ook niet verkeerd uit… Leuke JML weer!:)


  8 februari, 2016

  Wat een mooie foto’s maak je! En gaaf van je nieuwe opdracht, ik ben erg benieuwd!


  8 februari, 2016

  Wauw, ik vind het zo mooi van je dat je dat werk in Roemenië doet. Echt hoor, respect :) Ik had vakantie dus een week vol hoogtepunten maar ik kreeg ook mijn examenresultaten: voor alles een voldoende! Dat was toch wel hét hoogtepunt. Succes met je toetsenweek! X


  8 februari, 2016

  Super lief van je opa en oma dat ze dat iedere keer rijsttoetjes meenemen, haha! Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe opdracht natuurlijk naar je leuke shoot met ”de geheime gast” .


  8 februari, 2016

  Wat een leuk weekje weer! En mmm, baklava, heerlijk!


  8 februari, 2016

  Oooh wat spannend je nieuw project! Mijn hoogtepunt is dat ik ga werken(vrijwillig) in de nieuwe grote Dierenpark van Emmen en Zondag een kleine training had.


  9 februari, 2016

  Mooie foto’s weer:-)! Je bent een bezig bijtje volgens mij;-)! Ben benieuwd naar je geheimen^^!


  9 februari, 2016

  Meid wat maak je mooie foto’s, prachtig licht. Toevallig heb ik vorige week ook mijn hepatitis vaccinatie gehad. Ik wist niet dat we dan voor 25 jaar goed zitten haha!


  9 februari, 2016

  Leuke foto’s, leuk om weer eens te zien!


  9 februari, 2016

  Dat brood ziet er echt heerlij uit!


  9 februari, 2016

  Ik ben zó benieuwd naar wat je met de opdrachtgever gaat doen. Het gebouw ziet er in ieder geval tof uit! En brood bakken is geweldig haha. Zelfgemaakt brood is het allerlekkerste!


  9 februari, 2016

  Wat lijkt me dat lekker dat zelfgemaakte brood! En apart is dat met zo’n vaccinatie je direct zo lang beschermd bent, ik verbaas mij er altijd over haha.


  9 februari, 2016

  IK BEN ZO BENIEUWD NAAR JE NIEUWE PROJECT ANNIEK!


  10 februari, 2016

  Ah wat maak jij toch prachtige foto’s! Ik zou dat stiekem ook wel heel graag willen. Oh en een 8 voor je pws, super goed!


  10 februari, 2016

  Wij maken thuis ook altijd ons brood, lekker hé! Enne, wow,het tekentalent zit duidelijk in de familie: wat mooi van je moeder! Een heel leuk weekje weer, zoveel fijne dingen. Ik ben heel erg benieuwd naar datgene dat je gaat doen hoor en ben nu al heel blij voor je :D


  13 februari, 2016

  Wat veel leuke foto’s! Ben benieuwd naar je opdrachtgever, klinkt heel spannend. Dat boek heb ik ook gelezen voor Nederlands, ik vond het zo verschrikkelijk langdradig haha :’)