Warme thee, dikke sjaals & THE AUTUMN TAG! - GlowofbeautyGlowofbeauty

20 september 2014

herfst

Wauw, hoe lang zal het al wel niet geleden zijn dat ik een geschreven tag heb gepost! Maanden en maanden denk ik… (oké, gisteren nog een video, maar geen geschreven tag :) ) Geïnspireerd door alle mooie, nieuwe herfstcollecties, de vallende blaadjes, walnoten, en de pepernoten die alweer in de winkel liggen, besloot ik om de Autumn Tag in te vullen, met onder andere mijn favoriete producten, herfstoutfits en my most favourite thea. Lees mee!

Wat is er zo leuk aan de herfst?

Stiekem heb ik al best een beetje zin in de herfst. Ik kan al helemaal wegdromen als ik denk aan de gezellige en knusse avonden thuis, half liggend op de bank met een goed boek en een kop thee. Natuurlijk vind ik de lente en de zomer qua temperatuur veel fijner, maar qua kleding kan je in de herfst weer helemaal losgaan met allerlei mooie warme tinten en véél laagjes! Daarnaast ben ik ook jarig in de herfst (9 oktober) én ga ik nog een week op excursie naar Rome. Kortom: genoeg leuke dingen te doen in de herfst.

Favoriete herfstdrankje?

Vorig jaar zou ik denk ik warme chocolademelk geantwoord hebben, maar nu ga ik toch voor thee. Het afgelopen jaar is thee echt mijn go-to-drankje geworden, en zeker in de herfst is het lekker verwarmend. Mijn favoriete smaak is op dit moment de groene thee met Japanse Kers-smaak van Simon Lévelt!

tea quote

Favoriete (geur)kaars?

Laatst heb ik mijn kamer een kleine make-over gegeven, en op dit moment heb ik geen kaarsen in mijn kamer staan. Maar als ik een geur moet kiezen, dan is mijn favoriete geur toch wel appel-kaneel.

Beste lipstick voor in de herfst?

Donkerrood, geen twijfel mogelijk. Donkerrood staat ontzettend veel mensen mooi, en de kleur doet me echt denken aan de herfst. Waar ik donkere kleuren in de zomer helemaal niets vind, vind ik het in de herfst- en wintermaanden echt geweldig!

Go to moisturizer?

Sinds het weer wat kouder is geworden (eind augustus begon het al, nu is het gelukkig weer ietsje warmer) merkte ik dat de huid rond mijn neus opeens heel droog en schraal begon te worden. Ik schrok er een beetje van, want ik heb nog nooit problemen met mijn huid gehad. Al mijn hele leven heb ik een huid waar ik nauwelijks iets aan hoef te doen, en nu opeens begon hij vervelend te doen. Wat ik heb gedaan is eerst de velletjes met een milde gezichtsscrub van Dove wegscrubben, en mijn huid daarna dik insmeren met het ‘Time To Hydrate’ masker van AHAVA. Dit masker kan je ’s nachts laten zitten, en de volgende morgen wordt je wakker met een heerlijk gehydrateerd huidje!

comfy

Go to oogschaduwkleur?

Ik denk dat ik ga voor nude kleuren. Ik vind het leuk om af en toe eens te experimenteren met mooie, donkere kleuren zoals paars en groen, maar het allervaakst pak ik toch mijn nude kleuren erbij. Het ‘O So Special’ palet van Sleek is daarbij echt mijn favoriete palet, die heeft zulke mooie kleuren!

Favoriete muziek?

Ehm, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet een enorme muziekfan ben! Als ik muziek luister kan ik me nooit zo goed concentreren, ik luister dus vooral muziek als ik gewoon lekker aan het chillen ben. Maar aangezien ik bijna altijd wel wat te doen heb komt het niet vaak voor dat ik niets doe en muziek luister :) Wat ik trouwens wel heel fijn vind, zijn de playlists op Spotify met rustige/chille muziek, zoals Lazy Sunday of Acoustic Lounge!

Favoriete herfstoutfit?

Toen ik laatst in de Primark in Enschede was heb ik een heerlijk fluffy vest gekocht, en ik kan niet wachten om die te gaan dragen. Samen met een zwarte skinny jeans, een bordeauxrode top, een gouden ketting en mijn bruine laarsjes. Warm, behaaglijk en classy.

brownie

Autumn treat?

Mag ik er echt maar één kiezen? Dat is onmogelijk voor mij als foodie! In de herfst ben ik veel binnen, en door het koudere weer komt er echt een baklust in mij naar boven. Appelflappen, koekjes, brownies, hartige taart, zolang het maar warm en vers is vind ik het goed! De oven is bij mij thuis dus echt een must-have in de herfst.

Favoriete plek?

Wat is er fijner om als het buiten keihard regent lekker binnen te zitten?! Ik kan daar echt van genieten, en in de herfst pak ik dan ook regelmatig mijn fleecekleed, een goed boek en een kop thee erbij, en zet een relaxed muziekje op. Nog leuker is het om dan gezellig met een aantal vrienden of familieleden spelletjes te spelen, lekker old school!

Ik tag alle bloggers die dit lezen, maar ook kan je je antwoorden in de comments achterlaten! Ik ben benieuwd… ;)

Liefs Anniek

Pssst, volg jij mij al op Bloglovin?

6 comments on “Warme thee, dikke sjaals & THE AUTUMN TAG!”

  20 september, 2014

  ookal kunnen lange zomeravonden ook heel gezellig zijn, ben ik toch echt een herfst/winter mens! Leuke tag!


  Anniek
  20 september, 2014

  Dankjewel! En inderdaad, als de herfst eenmaal is begonnen, kan ik er ook best wel van genieten :)


  20 september, 2014

  Super leuke tag!


  22 september, 2014

  Omy wat een geweldige tag! Heel leuk gedaan. Ik ga ‘m zeker overnemen op mijn blog.

  Anniek
  22 september, 2014

  Leuk, ik ben benieuwd wat jouw antwoorden zijn!


  25 september, 2014

  leuk! ik heb hem net ook ingevuld! :) X