What happens with me when it's Autumn?! - GlowofbeautyGlowofbeauty

22 oktober 2014

ondergaande zon

Een paar dagen geleden liep ik eventjes naar een gezin bij mij in de buurt, om wat af te spreken over de de datum waarop ik bij hen zou komen oppassen. Toen ik tien meter van mijn huis vandaan was gelopen, ging ik echter meteen weer terug. ‘Ik móet mijn camera nu meteen bij me hebben!’

De zonsondergang die ik toen, op maar een paar meter afstand van mijn huis, meemaakte, is misschien wel de mooiste die ik ooit gezien heb. Nadat ik een aantal foto’s geschoten had, knoopte ik er meteen nog een wandelingetje aan vast. Gewoon om te genieten van alles om me heen.

autumn photo's

Ik weet niet precies wat er mis is, maar waar ik er normaal altijd ontzettend van baal dat de dagen korter worden, de winden kouder, en de bomen kaler, geniet ik nu volop van de herfst. Misschien dat ik nu positiever in het leven sta dan vorige jaren, en dat ik daarom ook de móóie dingen van de herfst inzie? Ik weet het niet, het zou kunnen. In ieder geval ben ik er dit jaar achtergekomen, dat ik de herfst de afgelopen jaren flink onderschat heb…

eendje

Want o, wat is er toch veel om van te genieten buiten. De prachtige warme kleuren, de verwondering als je in het bos staat en omgeven wordt door een regen van vallende blaadjes, de frisse, maar milde wind door je haren, de kwakende eendjes…

zonsondergang herfst

 

boom herfst

Ik ben zelf christelijk, en als ik deze natuur zo uit zijn dak zie gaan en het ons de mooiste dingen laat zien, dan kan ik daar zó dankbaar voor zijn! Echt een momentje van stilte.

ootd herfst

Door deze foto’s hoop ik dat ik je een beetje mee kan laten genieten. En ik zou zeggen: geniet van de herfst nu het nog kan, volop!

Wat is jou ultieme herfstmomentje van de afgelopen tijd?

Liefs Anniek

21 comments on “What happens with me when it’s Autumn?!”

  22 oktober, 2014

  Ik vin herfst mijn favoriete seizoen. En rondje lopen vind ik ook heel fijn om vervolgens onder de douche te stappen en onder kleedje series kijken.


  22 oktober, 2014

  Zelf hou ik meer van de lente/zomer, maar wow wat heb je mooie foto’s gemaakt! x


  22 oktober, 2014

  Wauw wat een prachtige foto’s, vooral de 4e! x


  22 oktober, 2014

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik herken mezelf er echt in wanneer je zegt dat je op zo’n moment zo dankbaar bent voor wat de natuur laat zien!


  22 oktober, 2014

  Wauw, wat een prachtige foto’s!
  En inderdaad de herfst en de winter zijn vaak prachtig om te fotograferen!
  En dat bewijzen jouw prachtige foto’s!
  Genieten dit!


  22 oktober, 2014

  de herfst is zo ontzettend mooi om te fotograferen, de kleuren zijn allemaal zo warm….je hebt toffe foto’s gemaakt….


  Monica
  22 oktober, 2014

  Prachtige foto’s!


  22 oktober, 2014

  Ik vind dat knusse gevoel altijd zoooo heerlijk! En je maakt weer fantastisch mooie foto’s!!


  22 oktober, 2014

  Die eerste foto is echt prachtig! De herfst is echt mijn favoriete seizoen, ik houd er van als alle kleuren van de blaadjes veranderen en dat het weer wat kouder wordt :)


  22 oktober, 2014

  Mooi Anniek, die eerste foto! <3


  22 oktober, 2014

  Prachtige foto’s, vooral de eerste! De herfstige natuur is inderdaad hartstikke mooi (:


  22 oktober, 2014

  Die foto’s! Ik vind de herfst wel een fijn seizoen. De zomer wordt afgesloten, je krijgt een knus gevoel en het jaar loopt op zijn einde.


  22 oktober, 2014

  Jeetje wat een super gave foto’s zeg! Ik was ook terug gerend naar huis hoor :D Ik geniet altijd van de herfst, het is zo’n heerlijk tussenseizoen, niet warm/koud, mooie kleuren, zwarme truien kan er geen genoeg van krijgen! Thanks voor het delen :D


  22 oktober, 2014

  Wauw mooie fotos !


  22 oktober, 2014

  Oh wauw wat een prachtige foto’s!


  23 oktober, 2014

  wat een mooie foto’s! die vierde is echt prachtig ! xx


  24 oktober, 2014

  Wauw echt super mooie foto’s!!


  24 oktober, 2014

  Deze foto’s zijn echt wauw gewoon. Zo prachtig. Je hebt echt talent voor fotografie! Nu jij het er zo over hebt, realiseer ik me dat de herfst eigenlijk best mooi is. Ik moet er meer van genieten!

  xx Sanne

  Anniek
  24 oktober, 2014

  Ah, wat lief, dankjewel Sanne! :)


  26 oktober, 2014

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Super mooi die zonsondergang. De laatste tijd is het echt bewolkt en helaas heb ik nog niet zo’n soort foto kunnen maken.


  9 november, 2014

  Vooral die eerste foto is prachtig! Groot gelijk om je camera op te halen, want dit zijn wel van die unieke momentjes die vastgelegd moeten worden! Ik vond de herfst vroeger ook niet veel aan hoor, al die regen en wind, maar nu met deze prachtige dagen geniet ik er volop van en ben ik zoveel mogelijk buiten in de natuur te vinden!