About me

Hé hoi!

Ik ben Anniek. Ik ben 18 jaar oud, addicted aan havermout, soms misschien iets te perfectionistisch, en gek op mijn spiegelreflex, die ik dan ook overal mee naar toe sleep. Plaatjes schieten is echt mijn ding. Van mooie mensen, vrolijke bloemen, lekker eten (wat ik daarna meteen in mijn mond stop), gave kleding, en soms sta ik zelf ook voor de camera.

Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar, VWO 6. School gaat me best wel makkelijk af gelukkig, en gezellig is ’t ook. Maar stiekem droom ik er nu al van om volgend jaar een eigen huisje te hebben. Om te beginnen aan een studie, een nieuwe stad te ontdekken, veel mensen te leren kennen en het leven vanuit een ander hoekje van het land te leren kennen.

Behalve dat ik de halve dag achter mijn laptop zit (en de andere helft van de dag foto’s aan het schieten ben) houd ik ook erg van bakken. En dan vooral lekker zoete gebakjes. Met chocolade, als dat nog niet op is. Daarnaast vind ik ook lezen, een beetje creatief doen en gezellige vriendinnenavondjes heel leuk.

Op deze blog post ik bijna elke dag een nieuw artikel, speciaal voor jou. Ik hoop dat je ervan gaat genieten! Als je me iets wilt vragen of vertellen kan je altijd een comment achterlaten, en natuurlijk is daar ook altijd nog de elektronische post. Ook wel de e-mail. Die ontvang ik graag!

Veel liefs,

Anniek

 

Ik schrijf af en toe ook artikelen in samenwerking met een bedrijf. Als dit zo is, laat ik het je altijd weten. Je kan een gesponsorde post herkennen aan het €-teken aan het eind van het artikel.

Bloglovin
Facebook
Instagram