4 x fijne nude palettes - GlowofbeautyGlowofbeauty

14 december 2014

nude oogschaduw palet

Ik draag regelmatig oogschaduw, maar van die felle ‘BAM-in-your-face’ kleuren? Mwah, ik zwijmel eerder weg bij een mooi nude palet dan bij een palet met allerlei tropische kleurtjes. Bruine kleuren, kopertinten, matte oogschaduws, of juist met een glittertje erin… Mijn 4 meest favoriete paletten bevatten van alles wat!

review rimmel brixton brown

Rimmel Glam Eyes HD 022 Brixton Brown

Rimmel is een merk dat ik altijd een beetje vergeet. Het merk heeft niet zulke bijzondere producten, de prijs is niet heel hoog, maar ook niet heel goedkoop, en de producten die ik tot nu toe van hen heb uitgeprobeerd waren niet echt denderend goed.

Maar ho, wacht. Hier zit een maar aan vast. Toen ik een poosje geleden tijdens tijdens een aanbieding namelijk dit bovenstaande paletje kocht, werd mijn mening in één klap veranderd, want wauw, wat is dit een gaaf palet!

koper oogschaduw

swatch rimmel brixton brown

Deze swatches heb ik gemaakt met slechts één veeg, en wat een onwijs goede pigmentatie! De kleuren bevatten allemaal een hele fijne shimmer, die totaal niet ordinair of te opvallend is. Helemaal goed. En nog een pluspunt: de verpakking is heel compact en daardoor is het een ideaal paletje om mee te nemen op reis. Niet te groot, maar toch genoeg kleuren om een paar mooie, verschillende looks mee te creëren.

Het Rimmel Glam Eyes HD 022 Brixton Brown palet kost 11,99 en is te koop bij o.a. de Kruidvat

MUA undress me too palet

MUA Undress Me Too eyeshadow palette

Een paar maanden geleden was het groot nieuws in beautyblogland: het Engelse make-upmerk MUA komt naar Nederland! Ook ik werd  enthousiast, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik sinds die tijd helaas nog steeds geen Kruidvat tegen ben gekomen die producten van MUA in de schappen heeft liggen.

Toch bezit ik wel een prachtig palet van MUA, een palet dat je misschien ook wel bij anderen voorbij hebt zien komen. Ik kocht hem een poos geleden toen ik in Schotland was, zeker al wel 1,5 jaar geleden. Ik was de hype dus al voor ;)

budget nude palet mua

swatches mua undress me too

Het palet bevat 12 prachtige kleuren, allemaal in een bruin/grijze tint. De meeste kleuren zijn glanzend, drie zijn er mat. Zoals je ziet is de pigmentatie weer hartstikke goed, vooral de tinten met shimmer barsten van kleur. Een toppalet voor als je houdt van glanzende bruine kleuren!

MUA Undress Me Too is te koop bij enkele Kruidvat filialen voor 5,99. Geen Kruidvat met MUA schap in de buurt? Ook online is hij te bestellen!

Essence All About Nude eyeshadow

essence all about nude review

Ik weet het, misschien is dit palet al wel een beetje overhyped de afgelopen tijd, maar geloof me, hij is het waard. Ik kan werkelijk waar geen één slecht punt verzinnen aan dit goedkope, compacte, en goed gepigmenteerde palet!

review essence all about nude eyeshadow

swatches essence all about nude

De 6 kleuren die het palet bevat hebben een prachtige glans in zich, en ik ben gek op de combinatie van de kleuren. Een lichte, glanzende witte tint, iets donkerdere, romantische roze kleuren, een wat mattere taupekleur en een auberginekleurige oogschaduw om wat meer diepte te kunnen geven. Als je nog een mooi nieuw paletje zoekt voor je kerstlook: probeer deze eens!

Essence All About Nude kost 3,59 en is te koop bij de Kruidvat

sleek eyeshadow palet

Sleek O So Special Palette

Sleek: ik HOUD van je! Wat een geweldig merk toch. Van de producten die ik van Sleek bezit (niet zo heel erg veel hoor, maar uitbreiding gaat zeker nog komen..) is het O So Special toch wel mijn favoriete item. Echt nude is het palet niet, maar er zitten wel een paar onwijs toffe nude/bruine kleuren in die ik vaak gebruik!

sleek o so special

swatches sleek o so special

Vooral de allereerste witte, matte kleur is voor mij onmisbaar, ik gebruik hem de laatste tijd in praktisch elke look. Hij is ideaal om te gebruiken in je binnenste ooghoek als highlighter, maar ook gebruik ik hem vaak om mijn oogschaduw richting mijn wenkbrauwbot uit te blenden. Door wat van deze witte matte oogschaduw onder je wenkbrauw aan te brengen creëer je een hele mooie ‘diepte’. Helaas valt hij hier op de foto helemaal weg (helemaal links aangebracht), maar in real life is hij super.

Maar niet alleen de witte kleur is mooi, ook de andere kleuren zijn prachtig. Prima palet ook voor de donkere winterdagen, met een goede mix tussen glanzende en en matte oogschaduws. Love it!

Sleek is te koop bij een paar V&D filialen, en is dit palet te vinden op vele make-up webshops.

En, ben jij stiekem al een beetje verliefd geworden op één van deze palettes? Wat is jouw favoriet?

Liefs Anniek

 

 

27 comments on “4 x fijne nude palettes”

  14 december, 2014

  Het All About Nude Eyeshadow Palette van Essence heb ik ook. Het bevat mooie kleurtjes waar je eindeloos mee kunt variëren. Het palette van MUA vind ik trouwens ook erg mooi!


  14 december, 2014

  Zeker hele mooie palletjes voor de dagelijkse look, leuk!


  14 december, 2014

  Oeh dat palletje van Rimmel is ook erg mooi zeg <3


  14 december, 2014

  Wauw, wat een mooie palettes! Die van Essence ziet er echt goed uit, zeker voor die prijs. Rimmel is al jaren een van m’n favoriete merken en over het algemeen zijn die oogschaduws altijd erg fijn <3


  14 december, 2014

  Wat een mooi palette van sleek!!


  14 december, 2014

  YAAAASSS, Love it! Ik heb ook 2 Rimmel Glam Eyes paletjes! Daarnaast ben ik verliefd op de Naked paletten.

  Heb onlags de dupes van W7 besteld voor de Naked 3, ik plaats hier binnenkort een artikel over! Heb jij dit palet ook?

  Liefs,
  Kim
  http://kimterstege.nl

  Anniek
  14 december, 2014

  Kan je de dupes van W7 ook bestellen? Ze lijken me namelijk hartstikke mooi, maar helaas worden ze niet verkocht bij mij in de buurt… Naked 2 staat nog op mijn verlanglijstje :) Liefs

  Judith
  14 december, 2014

  makeup revolution heeft ook hele goede dupes van de naked palettes ^^

  Anniek
  14 december, 2014

  Ik zal eens kijken, bedankt voor de tip!


  14 december, 2014

  Ik heb ook een palletje van rimmel en ik gebruik hem iedere dag. Lekker warme bruintinten. Maar volgens mij is hij al uit de collectie. Ik wil trouwens ook zooo graag een sleek pallete! Aaah die pigmentatie!


  14 december, 2014

  O wauw, dat palette van Rimmel is mooi! X


  14 december, 2014

  Ik vind ze stuk voor stuk heel mooi. Die van MUA heb ik ook en vind ik top, daarnaast is Naked 3 ook een grote favoriet! Mooie foto’s ook!!


  14 december, 2014

  Ik gebruik zelf ook altijd dit soort kleurtjes en momenteel gebruik ik Kiko en het Absolute Nude palette van Catrice.

  Anniek
  14 december, 2014

  Oeh ja, absolute nude heb ik ook en is inderdaad ook erg fijn!


  14 december, 2014

  Sleek heeft zo’n onwijs fijne pigmentatie. Zeker een aanrader voor alle make- up liefhebbers :)


  14 december, 2014

  Prachtige palettes!


  14 december, 2014

  De pigmentatie van Sleek is echt goed.


  14 december, 2014

  Ik vind Catrice ook erg fijn qua palettes!

  Liefs,
  Joyce


  14 december, 2014

  hmmmm het oh so special palette van Sleek, daar zitten wel een aantal tinten in waar ik heel blij van word…


  14 december, 2014

  Oh wauw, die van Rimmel is mooi zeg!


  14 december, 2014

  Wat een mooi artikel zeg. Ik heb het palette van Essence en van Sleek ook. Vooral die van Essence is echt absoluut favoriet. Ik heb van de mat roze de pan al geraakt. :(


  15 december, 2014

  Leuk artikel. Ik heb op dit moment te veel nude palettes en koop ze voorlopig niet meer ;-) Die van MUA is trouwens een dupe van de Naked 2 palette.

  Toen je overigens zei dat je naar Rome ging had ik verwacht dat je wel een Naked 2 zou kopen. In Italie zit Sephora.

  Anniek
  15 december, 2014

  Ben helaas geen Sephora tegen gekomen :(


  15 december, 2014

  Vind vooral die van Rimmel en Sleek mooi!

  XO MK.


  15 december, 2014

  Je hebt erg mooie palettes uitgekozen! Vooral die van Essence verbaasd me eigenlijk qua pigmentatie! :-)


  16 december, 2014

  Mooie palettes, vooral die van Sleek. Ik heb zelf het Lorac Pro Palette, gebruik hem echt elke dag..

  Liefs Danique


  25 december, 2014

  Heii
  Ik moet het even zeggen wat maak jjj prachtige foto’s zeg verder super leuk artikel. Dat palette van MUA is inderdaad een aanrader